Vorige keer las je in onze nieuwsrubriek dat wij met onze TOPP-vestigingen de gehele landelijke markt bestrijken. Dit leidde tot leuke, maar ook interessante vragen. Zoals: ‘Worden er op elke TOPP locatie dezelfde diensten en producten aangeboden?’. Jazeker, bij al onze vestigingen kan je terecht voor ons gehele pakket. Nog een voorbeeld: ‘Werken jullie uitsluitend voor grote bedrijven?’. Daarop is ons antwoord volmondig ‘nee’. Wij werken met evenveel aandacht en service voor zowel kleine als grote ondernemingen. Tijd om eens een TOPP-vestiging in de schijnwerpers te zetten.

Haarlem weet van aanpakken

Een van onze TOPP-ers is werkzaam in de regio Haarlem. Deze vestiging bedient de grote regio Noordwijk – Uithoorn – Almere – Den Helder – Texel en alles wat hier tussenin ligt. Maurits Valk en zijn team van 6 enthousiaste dames stropen de mouwen op voor elke klus, hoe klein of groot dan ook. Volgens Maurits zijn de uitstekende service en de hoge kwaliteit van hun producten en diensten de redenen om voor TOPP Haarlem als hygiënespecialist te kiezen.
Het bedrijf ondersteunt de visie van TOPP op milieuvriendelijke alternatieven voor alledaagse producten. Duurzaam geproduceerde sanitaire artikelen, ecologische reinigingsmiddelen en energiebesparend sanitair maken deel uit van het brede assortiment.

Introductie geurmarketing in het Haarlems Dagblad

Onlangs verscheen er over TOPP Haarlem een artikel in het Haarlems Dagblad over de toepassing van de jongste telg in de marketingmix: geurmarketing. Maurits vertelt: “Geurmarketing staat op de kaart bij bedrijven die hun marketing serieus nemen. Een voorbeeld is het Mercure Hotel in Amsterdam. Daar hebben wij grote geurmachines geplaatst die een unieke geur verspreiden. Populair bij ons in de regio is de anti-stress geur, een geur die voor talloze kleine en grote bedrijven in verschillende branches zijn nut bewijst. Het is een kwestie van tijd voordat geurmarketing massaal zal worden toegepast, want het biedt grote voordelen voor onze klanten.
Overigens is ons nieuwe geurproduct ‘roomspray’ ook een koploper. Met slechts één keer spuiten ruikt de kamer naar fris katoen en schoon beddengoed. Hotel Apollofirst in Amsterdam scoort er hoog mee”.

24 Uurs bedrijfshygiëne

Het ontzorgen van facilitaire zaken op het vlak van bedrijfshygiëne heeft TOPP Haarlem naam en faam gebracht. Onderhoud van sanitair, het plaatsen van dispensers en het tijdig leveren van toiletpapier of zeep zijn slechts voorbeelden van de dagelijkse gang van zaken. In de regio van Maurits is er nog een product dat in het oog springt: de populaire logomatten met was- en wisselservice. “Bij Dunkin’ Donuts verwisselen wij de matten op het centraal station in Amsterdam wekelijks voor 06.00 uur in de ochtend. Voor ons is dit geen enkel probleem. Ook buiten werktijd staan we voor onze klanten klaar”, aldus Maurits.
Heb je een vraag of wil je meer informatie over een van de producten of diensten van TOPP Haarlem, bel dan naar nummer 06-523 214 08 en je krijgt Maurits direct zelf aan de lijn.