1 dec 2020

Geen schoonmaakbedrijf, wél een TOPP-concept

Hoewel ons concept in onze ogen kraakhelder is, krijgen wij tóch geregeld de vraag of wij een schoonmaakbedrijf zijn. Daar kunnen we heel kort over zijn: nee, dat zijn we niet. Maar we maken wél schoon. Hoe dat zit? We leggen het je nog één keer uit. (Maar mocht het nodig zijn, leggen we het graag nog een keer uit hoor! En nog een keer, en nog een keer ;-))

De oplossingen van TOPP

Het is onze missie dat alle bedrijven in Nederland een optimaal hygiëneniveau bereiken. Maar een optimaal hygiëneniveau, dát is voor iedereen natuurlijk weer anders. Bij ons betekent hygiënisch dat óók de meest lastig bereikbare plekken in het kleinste kamertje schoon en fris zijn. Om dit te realiseren is meer nodig dan enkel de beste schoonmaakproducten, er wordt gezocht naar een totaalconcept met goed werkende en betaalbare oplossingen. Ons onderscheidend vermogen zit o.a. in onze unieke service dieptereiniging waarbij wij een bacteriedodende coating aanbrengen op het sanitair in het kleinste kamertje. Hierdoor verbetert de hygiëne zichtbaar gedurende 7 dagen, juist op die moeilijk bereikbare plekken. Onze servicemedewerkers komen vervolgens wekelijks langs om het sanitair opnieuw te voorzien van deze unieke coating en voor het aanvullen van onze producten. Dat is wat wij noemen: TOPP-service!

Een totaalconcept met TOPP-producten

Dat schoonmaken een onderdeel van onze expertise is, zullen we dan ook zeker niet ontkennen. Maar onze kennis en kunde zit vooral in de schoonmaakproducten- en oplossingen. Niet voor niets leveren wij onze producten, met veel plezier, jaar in jaar uit aan verschillende branches. Niet alleen voor het kleinste kamertje, maar ook voor keukens en entrees. Daarnaast zijn wij áltijd op zoek naar nieuwe, nóg betere producten en samenstellingen voor onze klanten. Zo blijft ons concept actueel en kunnen we altijd inspelen op (onverwachte) vragen uit de markt.

Bekijk onze producten

TOPP blijft nauw betrokken

Wij vinden het belangrijk dat wij nauw betrokken zijn én blijven bij onze klant. Als partner én als hygiënespecialist. Dat wil zeggen: wij komen regelmatig langs op een vooraf afgesproken tijdstip, denken mee, vullen aan en installeren waar nodig. En is de nood aan extra producten hoog? Dan komen wij gewoon nog een keer extra, ook buiten kantooruren. Met onze klantgerichte en persoonlijke aanpak spelen wij razendsnel in op de behoeften van onze klanten.

Meer dan een schoonmaakbedrijf

Dus een schoonmaakbedrijf? Nee. Wij zijn een totaalconcept! Waar schoonmaakbedrijven zich richten op het schoonmaken van de belangrijkste touchpoints van de bezoekers, zoals de entree, de gastenruimte, tafels, stoelen en vloeren, maken wij het ‘af’ door het porselein van het kleinste kamertje optimaal te laten glimmen én met onze unieke services en producten. Als hygiënepartner staan wij naast onze klanten en dragen we bij aan het behalen van een optimaal hygiëneniveau in bedrijven. Dát maakt ons TOPP.

Wil jij ook een TOPP-verhaal binnen jouw organisatie?

Neem contact met ons op!