Dameshygiëne

Een schoon en opgeruimd toilet

Een schoon en opgeruimd toilet dat gun je iedere vrouwelijke medewerker of bezoeker, toch? Met onze oplossingen op het gebied van dameshygiëne ben je daarvan verzekerd. Wij leveren dameshygiëneboxen, dispensers voor maandverbandzakjes en afvalbakjes.
En wil je, na aanschaf van een dameshygiënebox, er verder geen omkijken meer naar hebben? Dan is onze extra service net wat voor jou. Eén van onze medewerkers komt volgens de afgesproken frequentie bij jou langs en leegt en desinfecteert de boxen. Dat geeft écht een schoon en opgeruimd gevoel.

Aanschaf van dameshygiëneboxen.

Schaf de hygiënebox aan met, indien gewenst, de daarbij passende afvalzakken en geurzakjes. Het onderhoud van de box dient in eigen beheer te worden verzorgd.

Service van hygiëneboxen.

TOPP komt volgens de afgesproken frequentie langs, leegt en desinfecteert de dameshygiëneboxen en zorgt voor de reiniging. Je betaalt hier een vaste prijs per box per week voor. De dameshygiëneboxen worden in bruikleen ter beschikking gesteld. Wij zorgen voor een schone, frisse en hygiënische ruimte, zodat jij je kunt focussen op de primaire werkzaamheden. Beloofd.

Voordelen
Extra service voor vrouwelijke medewerkers en bezoekers. Voorkomt verstopte toiletten bij de dames. Een schone en opgeruimde toiletruimte. Hoger hygiëne niveau.
Gerelateerde producten
Terug naar overzicht