Bedrijfshygiëne

Onze oplossingen voor hygiëne, veiligheid en gezondheid 

Een veilige werk- en leefomgeving voor iedereen? Wij hebben de oplossing. Altijd. Wij geloven in een optimale bedrijfshygiëne waarbij schoon sanitair ook echt schoon is. Met alleen de beste producten en betrokken medewerkers hebben wij voor elke situatie en branche een kostenefficiënte oplossing.

Wij begrijpen de uitdagingen waarmee ondernemers te maken hebben en bieden praktische oplossingen en advies om jouw werkomgeving schoon en hygiënisch te houden.

  • Bespaar 30% op schoonmaakkosten
  • Creëer eenvoudig een optimale klant- en medewerkersbeleving
  • Van top(p) advies tot uitvoering

Vraag direct een gratis adviesgesprek aan

Of bekijk onze oplossingen voor bedrijfshygiëne per sector

 

Hygiëne op de werkvloer

Een optimale klant- en medewerkersbeleving op alle vlakken. Dat is toch wat je wil? Daar streven wij in ieder geval wel naar. Met ons persoonlijk advies en eenvoudige oplossingen maken wij bedrijfshygiëne makkelijk. Het mooiste? Je bespaart ook nog eens 30% op schoonmaakkosten. Hoe? Daar zorgt onze dieptereiniging voor. Een unieke manier van schoonmaken waarbij jouw sanitair tot wel 7 dagen lang schoon en fris blijft.

Sanitaire hygiëne bij TOPP

Al meer dan 20 jaar helpen wij bedrijven en organisaties op het gebied van bedrijfshygiëne. Daardoor begrijpen wij dat elke situatie een andere hygiëneoplossing vereist. Onze missie? Bedrijfshygiëne makkelijk maken. Met onze unieke TOPP-service heb jij hier geen omkijken naar. Zo kun jij doen waar je goed in bent en energie van krijgt, terwijl jouw klanten en medewerkers op alle vlakken profiteren van een schoon en fris sanitair. Ideaal, toch?

De TOPP-werkwijze

Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek komen we graag bij je langs om de juiste oplossing te adviseren. Want wij weten als geen ander dat ieder vraagstuk anders is en daarom een andere oplossing vraag.

Wij denken daarom graag mee en inventariseren de oplossing op locatie. Daarna kan je van ons een voorstel op maat verwachten. Na akkoord komen wij langs voor een eerste installatie of levering. Hierna komt een vaste servicemedewerker periodiek op een vaste afgesproken dag bij jou langs en zorgt voor een frisse, schone én veilige beleving in jouw organisatie. En dat zonder wurgcontract: bij TOPP maak je altijd gebruik van flexibele contracten.

Is er iets kapot? Een TOPP-medewerker is altijd in de buurt. Dispensers en onderdelen kunnen we op locatie monteren en repareren. En zien we kansen om jouw zaak naar een nóg hoger hygiëneniveau te tillen? Dan delen we dit graag met jou. Dat is service die je van TOPP kan verwachten!

1. Persoonlijk adviesgesprek
2. Inventarisatie op locatie
3. Een TOPP-voorstel
4. Eerste levering/installatie
5. Periodiek onderhoud
6. Voorraadbeheer
7. Tussentijdse evaluatie en controle

Bedrijfshygiëne oplossingen