Toilethygiëne

Alles in huis voor het kleinste kamertje

Wist je dat een vies toilet één van de grootste irritatiefactoren is onder werknemers en klanten? Sterker nog: slechte toilethygiëne kan zelfs zorgen voor een hoger ziekteverzuim onder je personeel. Een hygiënisch toilet is daarom van groot belang. Het draagt niet alleen bij aan de tevredenheid onder je werknemers, maar óók aan het imago van je bedrijf. Een schoon en fris toilet geldt immers als visitekaartje voor jouw organisatie.

Een hygiënische toiletruimte in iedere sector

Met onze jarenlange ervaring als hygiënespecialist helpen wij bedrijven in sectoren als restaurants en cafés, hotels, industrie, onderwijs, recreatie, zorg, kantoren of sportscholen in het voorzien van een goede toilethygiëne. Wij hebben alles in huis voor het kleinste kamertje. Van hygiënepapier tot luchtverfrissers en van (contactloze) dispensers tot zelfreinigende toiletbrillen.

Een schoon en fris toilet met de service van TOPP

Maar daar houdt het niet op: wij verzorgen óók de dieptereiniging van jouw toiletruimte. Onze medewerkers maken de meest moeilijk bereikbare plekken schoon en brengen jouw sanitair terug tot nieuwstaat. Ook het onderhoud en de service van zeepdispensers, luchtverfrissers, dameshygiëneboxen en urinoirroosters kunnen onderdeel uitmaken van deze specialistische aanpak. Hierdoor heb jij nauwelijks omkijken naar de schoonmaak van je toiletruimtes én bespaar je eenvoudig op de kosten. Dát is de service van TOPP.

Offerte aanvragen

Vul direct het onderstaande formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op. Beloofd.
)
Gerelateerde oplossingen Alle oplossingen
Dieptereiniging sanitair Dieptereiniging sanitair

Dieptereiniging sanitair

Een gezonde werk- en leefomgeving. Voor jou, je medewerkers én je klanten

Bekijk dieptereiniging sanitair