Toilethygiëne

Schoon sanitair is hét visitekaartje voor jouw organisatie

Wist je dat een vies toilet één van de grootste irritatiefactoren is onder werknemers en klanten? Sterker nog: slechte toilethygiëne kan zelfs zorgen voor een hoger ziekteverzuim onder je personeel. Een hygiënisch toilet is daarom van groot belang. Het draagt niet alleen bij aan de tevredenheid onder je werknemers, maar óók aan het imago van je bedrijf.

Jouw sanitaire ruimte altijd perfect in orde

Al meer dan 20 jaar helpen wij organisaties bij het creëren van een frisse, schone en veilige omgeving. Dit doen wij door het realiseren van een optimale hand- en toilethygiëne. Onze missie: jouw organisatie naar een hoger hygiëneniveau tillen. Wij bieden een totaalpakket op het gebied van hygiëne. Totale ontzorging noemen we dat, want we begrijpen dat jij al druk genoeg bent met je dagelijkse werkzaamheden.

Wij begrijpen dat iedere situatie anders is en daarom een andere hygiëneoplossing vereist. Wij bieden daarom, naast een vrijblijvende offerte, de mogelijkheid voor een gratis adviesgesprek met één van onze hygiëne-experts.

 

Adviesgesprek inplannen

Of ontdek eerst hoe andere bedrijven ons ervaren

 

Dagelijks gaan we in Nederland met z’n allen ongeveer 20 miljoen keer naar het toilet.

54% van de het kantoorpersoneel vindt ontbrekend toiletpapier de grootste irritatiefactor op het werk.

De lichtschakelaar, spoelknop en deurklink van het toilet bevatten 30x zoveel bacteriën als de wc-bril.

97% van de bezoekers keert niet terug naar een restaurant met een vies toilet.

6 op de 10 vrouwen gaat niet op de toiletbril van een vreemd toilet zitten.

80% van de infectieziektes ontstaan door het niet wassen van de handen na een toiletbezoek.

Persoonlijke aanpak voor Toilethygiëne in heel Nederland

Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek komen we graag bij je langs om de juiste oplossing te adviseren. Want wij weten als geen ander dat ieder vraagstuk anders is en daarom een andere oplossing vraag.

Wij denken daarom graag mee en inventariseren de oplossing op locatie. Daarna kan je van ons een voorstel op maat verwachten. Na akkoord komen wij langs voor een eerste installatie of levering. Hierna komt een vaste servicemedewerker periodiek op een vaste afgesproken dag bij jou langs en zorgt voor een frisse, schone én veilige beleving in jouw organisatie. Zo zorgen wij ervoor dat je nooit zonder verbruiksartikelen komt te zitten. En dat zonder wurgcontract: bij TOPP maak je altijd gebruik van flexibele contracten.

Is er iets kapot? Een TOPP-medewerker is altijd in de buurt. Dispensers en onderdelen kunnen we op locatie monteren en repareren. En zien we kansen om jouw zaak naar een nóg hoger hygiëneniveau te tillen? Dan delen we dit graag met jou. Dat is service die je van TOPP kan verwachten!

TOPP-service

1. Persoonlijk adviesgesprek
2. Inventarisatie op locatie
3. Een TOPP-voorstel
4. Eerste levering/installatie
5. Periodiek onderhoud
6. Voorraadbeheer
7. Tussentijdse evaluatie en controle

Toilethygiëne voor bedrijven

Een goede toilethygiëne is meer dan alleen het aanbieden van een schoon toilet. Het is ook belangrijk om de juiste toiletvoorzieningen aan te bieden. Het onderhoud en de service van zeepdispensers, luchtverfrissers, dameshygiëneboxen en urinoirroosters kunnen onderdeel uitmaken van onze specialistische aanpak. Hierdoor heb jij nauwelijks omkijken naar de schoonmaak van je toiletruimtes én bespaar je eenvoudig op de kosten. Dát is de service van TOPP.

Een nog betere toiletbeleving?