Toilethygiëne

Wist je dat een vies toilet één van de grootste irritatiefactoren is onder werknemers en klanten? Sterker nog: slechte toilethygiëne kan zelfs zorgen voor een hoger ziekteverzuim onder je personeel. Een hygiënisch toilet is daarom van groot belang. Het draagt niet alleen bij aan de tevredenheid onder je werknemers, maar óók aan het imago van je bedrijf. Schoon sanitair geldt immers als visitekaartje voor jouw organisatie.

Schoon sanitair in iedere sector

Met onze jarenlange ervaring als hygiënespecialist helpen wij bedrijven in sectoren als restaurants en cafés, hotels, industrie, onderwijs, recreatie, zorg, kantoren of sportscholen in het voorzien van een goede toilethygiëne. Wij hebben alles in huis voor het kleinste kamertje. Van hygiënepapier tot luchtverfrissers en van (contactloze) dispensers tot zelfreinigende toiletbrillen.

Dieptereiniging = écht professioneel toilet schoonmaken

Maar daar houdt het niet op: wij verzorgen óók de dieptereiniging van jouw toiletruimte. Met een dieptereiniging maken we jouw toilet professioneel schoon. Dus niet alleen een fris doekje over de bril: onze medewerkers maken de meest moeilijk bereikbare plekken schoon en brengen jouw sanitair terug tot nieuwstaat.

Toilethygiëne voor bedrijven

Een goede toilethygiëne is meer dan alleen het aanbieden van een schoon toilet. Het is ook belangrijk om de juiste toiletvoorzieningen aan te bieden.
Het onderhoud en de service van zeepdispensers, luchtverfrissers, dameshygiëneboxen en urinoirroosters kunnen onderdeel uitmaken van onze specialistische aanpak. Hierdoor heb jij nauwelijks omkijken naar de schoonmaak van je toiletruimtes én bespaar je eenvoudig op de kosten. Dát is de service van TOPP.

Offerte aanvragen

Vul direct het onderstaande formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op. Beloofd.
)
Gerelateerde oplossingen Alle oplossingen
Dieptereiniging Dieptereiniging

Dieptereiniging

Een gezonde werk- en leefomgeving. Voor jou, je medewerkers én je klanten

Bekijk dieptereiniging