Wij maken hygiëne makkelijk

Een totaalconcept op het gebied van hygiëne. Dát is TOPP. Wij zien het als onze missie om alle bedrijven in Nederland naar een hoger hygiëneniveau te tillen. Hierin gaan wij verder dan een schoonmaakbedrijf. Bij ons betekent hygiënisch namelijk dat óók de meest lastig bereikbare plekken in de sanitaire ruimte schoon en fris zijn. Hoe we dit doen? Door onze unieke service dieptereiniging zorgen wij voor stralend sanitair dat tot wel 7 dagen lang schoon en fris blijft. Daarnaast houden wij de voorraad hygiëneproducten voor je op peil, zodat jij hier geen omkijken naar hebt. Dat is wat wij noemen: TOPP-service!

Altijd een partner in de buurt

Door ons unieke franchiseconcept is er altijd een TOPP-partner bij jou in de buurt. Wij werken vanuit zes regio’s door heel Nederland. Hierdoor kunnen wij snel inspelen op jouw behoefte als klant. Wij komen regelmatig langs op een afgesproken tijdstip, denken mee, vullen aan, desinfecteren, monteren en repareren waar nodig. En is de nood aan extra producten hoog? Dan komen wij graag nog een keer extra, ook buiten kantooruren. Wij blinken niet alleen uit in schoon sanitair, óók in onze klantgerichte en persoonlijke aanpak.

TOPP gaat verder

Aan duizenden klanten in sectoren als restaurants en cafés, hotels, industrie, onderwijs, recreatie, zorg, kantoren en sportscholen bewijzen wij inmiddels onze diensten en leveren wij onze kwaliteitsproducten. Niet alleen voor het kleinste kamertje, maar ook voor keukens en entrees. Zo maken ook logomatten, schoonloop-/droogloopmatten en geurbeleving deel uit van ons assortiment. Wij blijven altijd in beweging door op zoek te gaan naar nieuwe, nóg betere producten en oplossingen voor onze klanten. Zo blijft ons concept actueel en kunnen we altijd inspelen op (onverwachte) vragen uit de markt.

Erkend lidmaatschap NFV

Goed om te weten: TOPP is erkend lid van de Nederlandse Franchise Vereniging. Hierdoor weten onze franchisenemers dat wij voldoen aan de geldende wet- en regelgeving voor franchiseformules. En weet jij als klant dat je zaken doet met een gezonde én evenwichtige franchiseformule. De voorwaarden voor lidmaatschap worden elke 5 jaar getoetst, waardoor wij continu blijven werken aan behoud van kwaliteit én de ontwikkeling van onze formule.

Hierom doe je zaken met TOPP:

  • Een persoonlijke én professionele aanpak met één vast aanspreekpunt;
  • Altijd een TOPP-ondernemer bij jou in de buurt;
  • Totaaloplossingen voor sanitaire ruimtes, keukens én voor entrees;
  • Blinkend schoon sanitair door onze unieke dieptereiniging;
  • Voorraadbeheersing: TOPP zorgt dat je niet meer misgrijpt;
  • Milieuvriendelijke en duurzame alternatieven;
  • Benodigde TOPP dispensers worden gratis in bruikleen gegeven.

Persoonlijk geholpen worden door een ondernemer bij jou in de buurt?

Persoonlijk kennismaken

 

Dit zijn onze vestigingen

Klik op de regio’s in de landkaart en lees meer over onze vestigingen