Onbeperkt ondernemen – op jouw manier

Wil jij veel vrijheid, geld verdienen en je eigen zaak runnen? Word franchisenemer bij TOPP, start een eigen TOPP-vestiging in jouw regio én werk jezelf op naar een potentiële jaarlijkse omzet van méér dan €1.500.000 euro!

Run je eigen TOPP-vestiging

TOPP groeit hard. Ons concept voor totaalhygiëne bereikt steeds meer bedrijven. Ons doel? De grootste hygiënespecialist van Nederland worden. En we zijn al goed onderweg.

Het succes van TOPP zit niet alleen in onze hygiëneoplossingen, maar vooral in de ondernemers die de vestigingen runnen. Gekenmerkt door hun eigenaarschap en eigenzinnigheid dragen zij dagelijks bij aan onze visie: een schoon toilet voor iedereen. Maar dat doen ze niet alleen. Samen met een team van hygiënespecialisten, schoonmaakhelden en kantoortoppers werkt iedere TOPP-vestiging aan een schoner, frisser en veiliger Nederland.

Heb jij de ambitie, de passie en het talent om een TOPP-verkoper te worden? Ligt jouw focus ook op vrijheid, aandacht en resultaat? Word onze nieuwe franchisenemer en help ons mee om heel Nederland kennis te laten maken met onze dienstverlening en producten!

Meer weten?
Klik op onderstaande button, vul je gegevens in en ontvang onze brochure met alle informatie over franchisen bij TOPP.

Vraag onze brochure aan

 

TOPP is aangesloten bij Franchise+, hét platform dat franchisegevers en -nemers met elkaar verbindt. Via Franchise+ zetten mensen met ambitie de stap naar het ondernemerschap bij succesvolle franchiseconcepten. En als groeiende franchiseorganisatie met een bewezen succesformule, mag TOPP op dit platform natuurlijk niet ontbreken!

 

Waarom franchisen bij TOPP?

 

Je bent eigen baas, maar geniet van de voordelen én het vangnet van een grotere, gevestigde organisatie.

Je krijgt ondersteuning op het gebied van inkoop, IT, administratie en marketing. Zo kan jij je focussen op het ondernemerschap!

Onze klanten zijn heel divers en bevinden zich in het hogere segment. De zorg voor een goede hygiëne besteden zij graag uit.

Jouw vestiging ontvangt een doorlopende inkomstenstroom door wekelijkse leveringen van producten en diensten.

Wij werken hard aan onze (landelijke) zichtbaarheid. Met succes, want TOPP staat op de meeste relevante zoektermen bovenaan in Google. Hier pluk jij de vruchten van.

Groot inkoopvoordeel zorgt ervoor dat je concurrerende prijzen kunt aanbieden bij diverse sectoren.

 

Wij maken hygiëne makkelijk

Goede hygiëne hoeft niet ingewikkeld te zijn. Tenminste, dat vinden wij bij TOPP. Met onze totaaloplossingen zorgen wij voor een frisse, schone en veilige omgeving in restaurants, hotels, winkels, scholen, zorginstellingen, kantoren, fabriekspanden en sportscholen. Neem bijvoorbeeld onze unieke dieptereiniging: hiermee maken wij sanitaire ruimtes stralend schoon én bacterievrij. Tot in de kleinste hoekjes en gaatjes. Onze missie is niet voor niets om iedere organisatie zeven dagen lang een schoon toilet te garanderen. Zo maken wij hygiëne niet alleen makkelijk, maar ook kostenbesparend.

Groei met ons mee

Al sinds 1999 tillen wij het hygiëneniveau in bedrijven naar een hoger level. In dat jaar haalde de voormalig eigenaar het originele Amerikaanse concept naar Nederland en startte Sjaak van Huet de eerste vestiging van TOPP. Hij begon letterlijk aan de keukentafel, maar zag zijn onderneming al snel uitgroeien tot een landelijke organisatie met meerdere vestigingen én mede-franchisenemers. Door goed te luisteren naar klanten, uitstekende service te bieden én op tijd kansen te zien, onderscheiden wij ons in de markt. Inmiddels telt TOPP zeven vestigingen – maar we zijn nog lang niet uitgeteld. Help jij ons groeien?

Gespreid bedje

Als franchisenemer bij TOPP kom je terecht in een gespreid bedje. Natuurlijk moet je zelf je eigen vestiging succesvol maken, maar je geniet ook van de voordelen van een grotere, gevestigde organisatie. Zo kun je rekenen op ondersteuning op het gebied van inkoop, planning, administratie en marketing. Buiten dat ben je écht je eigen baas met onbeperkte mogelijkheden. Je krijgt alle vrijheid om invulling te geven aan je eigen vestiging.

“Nog geen dertig en al eigen baas!”

“Op mijn 16e begon ik al met werken voor TOPP. Ondernemen zit in mijn bloed, dus toen ik in 2018 mijn eigen vestiging mocht runnen kon ik mijn geluk niet op. Iedere dag ben ik bezig de beste service te bieden aan onze klanten. Mijn vestiging is inmiddels gegroeid naar negen medewerkers. Eigen baas zijn vóór je dertigste, hoe gaaf is dat?”

Jeffrey van der Spoel, ondernemer bij vestiging TOPP Barendrecht.

Wij werken onder andere voor

Alles wat je wil weten over franchisen bij TOPP

Wij zijn uniek in onze persoonlijke service en dienstverlening. Als franchisenemer ben je het persoonlijke aanspreekpunt voor jouw klanten, waardoor zij gemak en service ervaren. Maar ook onze oplossingen zijn uniek. Met een speciale TOPP-techniek brengen wij een antibacteriële coating aan op het sanitair, dat zeven dagen effect heeft. Hierdoor kom je op wekelijkse basis bij je klanten.

Als TOPP-franchisenemer ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van onze unieke formule bij bedrijven. Je bent het eerste aanspreekpunt en zorgt ervoor dat de klant geen omkijken heeft naar een goede hygiëne.

Je bent eigen baas en beslist veel zelf. Je kan op basis van de openingstijden van jouw klanten je eigen planning maken, personeel inzetten en je verkoopprijzen bepalen.

Ja, in de eerste fase – na het tekenen van jouw franchiseovereenkomsten – word je in vier tot zes weken intern begeleid bij de opstart van jouw vestiging.

De inkoop wordt online via ons eigen platform besteld. We streven naar maandelijkse leveringen.

Verkoopgedrevenheid, oog voor klanten én voor mensen, servicegerichtheid.

Bij de start minimaal één medewerker. Vervolgens per 150.000 euro omzet één nieuwe FTE.

Alle organisaties met een toiletruimte. Hoofdzakelijk de sectoren horeca, onderwijs, industrie en logistiek, zorginstellingen en sportscholen.

Ook franchisenemer worden?

Vraag onze uitgebreide brochure aan en lees nóg meer over ondernemen bij TOPP.

Vraag meer informatie aan

Beschikbare regio’s voor nieuwe franchisenemers

Klik op de regio voor meer informatie.

  • Regio beschikbaar voor nieuwe franchisenemer
  • Regio bezet door bestaande franchisenemer
  • Regio in onderhandeling voor nieuwe franchisenemer