Dieptereiniging Sanitair

Glimmend sanitair, daar worden wij bij TOPP écht vrolijk van. Maar we weten ook dat het er onder dat glimmende laagje heel anders uit kan zien. Wekelijks onderhoud van jouw sanitair betekent bij ons dan ook niet alleen een fris doekje over de bril, maar een grondige reiniging van het sanitair. Dieptereiniging noemen we dat. Wedden dat jij daar net zo vrolijk van wordt als wij?

Bespaar 30% op je schoonmaakkosten

Dieptereiniging is een service waarbij onze medewerkers iedere week jouw sanitaire ruimte heel grondig schoonmaken. Hierbij worden óók lastige plekjes en hoekjes in het toilet meegenomen. Schoonmaken tot in de kern noemen wij dat, mét een langdurig resultaat. Na een dieptereiniging blijft jouw sanitair namelijk tot wel 7 dagen lang schoon en fris. En wil je tussentijds toch extra (laten) schoonmaken? Het sanitair reinigen met een schoon doekje of een spons is dan voldoende. Hierdoor bespaar jij maar liefst 30% op jouw reguliere schoonmaakkosten!

Wij begrijpen dat iedere situatie anders is en daarom een andere hygiëneoplossing vereist. Wij bieden daarom, naast een vrijblijvende offerte, de mogelijkheid voor een gratis adviesgesprek met één van onze hygiëne-experts.

 

Offerte aanvragen

Of plan eerst een gratis adviesgesprek in

 

Persoonlijke aanpak voor sanitaire reiniging

Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek komen we graag bij je langs om de juiste oplossing te adviseren. Want wij weten als geen ander dat geen één horecazaak hetzelfde is.

Als expert op het gebied van hand-, toilet- en vloerhygiëne denken we graag met je mee en inventariseren de oplossing op locatie. Daarna kan je van ons een voorstel op maat verwachten. Na akkoord komen wij langs voor een eerste installatie of levering. Hierna komt een vaste servicemedewerker periodiek op een vaste afgesproken dag bij jou langs en zorgt voor een frisse, schone én veilige beleving in jouw organisatie. Ook zorgen wij ervoor dat je nooit zonder verbruiksartikelen komt te zitten. En dat zonder wurgcontract: bij TOPP maak je altijd gebruik van flexibele contracten.

Is er iets kapot? Een TOPP-medewerker is altijd in de buurt. Dispensers en onderdelen kunnen we op locatie monteren en repareren. En zien we kansen om jouw zaak naar een nóg hoger hygiëneniveau te tillen? Dan delen we dit graag met jou. Dat is service die je van TOPP kan verwachten!

TOPP-service

1. Persoonlijk adviesgesprek
2. Inventarisatie op locatie
3. Een TOPP-voorstel
4. Eerste levering/installatie
5. Periodiek onderhoud
6. Voorraadbeheer
7. Tussentijdse evaluatie en controle

Een veilig en schoon leefklimaat

Tijdens een dieptereiniging brengen wij een kiemdodende coating aan, waardoor bacteriën zich gedurende 7 tot 9 dagen niet kunnen hechten. Hiermee zorgt een dieptereiniging voor een 99% bacterievrij toilet. Ook vuil en kalk zullen zich na het aanbrengen van de coating niet meer hechten aan de wastafel, het toilet of het urinoir. Geen zorgen: de professionele reinigingsmiddelen waar wij mee werken zijn vrij van agressieve chemicaliën, dus vriendelijk voor mens en milieu.

De voordelen van onze dieptereiniging:

● Geen omkijken naar de schoonmaak van het sanitair, want wij komen wekelijks langs
● Tijd- én kostenbesparing omdat het reguliere schoonmaakwerk tussendoor sneller klaar is
● Geldbesparing omdat onderhoud en service van zeepdispensers, luchtverfrissers en urinoirroosters is inbegrepen
● Een gezonder werk- en leefklimaat voor jouw medewerkers en bezoekers
● Een hoger hygiëneniveau met minder arbeidsuren
● Een belofte die wij week-in-week-uit nakomen en die dagelijks opzegbaar is
● Wij zorgen voor een persoonlijke én professionele aanpak en jij krijgt één vast aanspreekpunt

Naast een wekelijkse dieptereiniging verzorgen wij ook een periodieke reiniging. Meer weten? Klik op ‘lees meer’.