Geurbeleving

Misschien heb je er al eens over gehoord: geur als marketinginstrument om de verkoop van producten te bevorderen, oftewel geurmarketing. Het is dé trend op het gebied van geurbeleving. Wij leggen je graag uit hoe het precies werkt.

Ruiken is verleiden

Krijg jij van de geur van appeltaart ook zin in een punt? Dan ben je niet de enige. Geur kan behoorlijk verleidend werken. Neem bijvoorbeeld de stroopwafelkraam bij pretparken of de oosterse geuren bij een spa. Het is allemaal onderdeel van geurbeleving. En het werkt, want we krijgen er spontaan zin in!

Geurmachines maken fans

Weet je dat wij onze beslissingen voornamelijk maken op basis van gevoel? Én dat ons gevoel voor 75% door geur wordt bepaald? Dan begrijp je direct waarom geurbeleving écht werkt. Het maakt van klanten fans! Geurmachines werken aan de hand van etherische oliën en zijn veilig voor mens, milieu en dier. Welke geur je ook wilt: vrijwel alle geuren zijn bij geurmarketing mogelijk.

Een aangename geur doet wonderen

Iedereen kent het wel: de befaamde ziekenhuisgeur. Geuren van medicijnen, ziekte, afval en veel andere zaken zijn met elkaar vermengd en veroorzaken deze onaangename lucht. Dure luchtbehandelingssystemen hebben vaak geen baat bij het verdoezelen van deze geuren. Geurmarketing daarentegen werkt!

Geur maakt kalmer

Weet je dat een aangename geur ons kalmer maakt en onze eetlust bevordert? En dat zijn niet de enige voordelen. Voor patiënten kan een aangename geur angstgevoelens en stress verminderen. Dat komt niet alleen ten goede aan de patiënt, maar óók aan de dienstdoende arts. Het laat patiënten zich iets minder patiënt voelen.

Patiënten, bezoekers én medewerkers een fijne beleving bezorgen én profiteren van jouw favoriete geur, het kan dus echt!

TOPP is exclusief dealer van SpringAir®

SpringAir® is al sinds 1985 actief in de geurenindustrie en blijft innoveren in geurbeleving en geuroplossingen. Het product voldoet uiteraard aan alle veiligheidseisen en certificeringen die passen bij de TOPP-standaard. De geurmachines en geursprays zijn ontwikkeld in samenwerking met de beste parfumeries en zijn afgestemd op de zintuigen van de mens.

De verkoop en gemoedstoestand bevorderen én profiteren van jouw favoriete geur, het kan dus echt!

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Vul direct het onderstaande formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op. Beloofd.
Gerelateerde oplossingen Alle oplossingen
Schoonloopmatten Schoonloopmatten

Schoonloopmatten

Houd vuil en vocht buiten de deur en geef direct je visitekaartje af

Bekijk schoonloopmatten
)