Geurbeleving

Zeg maar dag tegen vieze geurtjes!

Een verfrissende geur – passend bij de omgeving- zet direct al jouw zintuigen op scherp. Niet voor niets dat geuren een sfeer verhogende en rustgevende werking hebben. Als je het hebt over het creëren van een optimale klantbeleving!
Met onze geurspray kan dat eenvoudig én op een veilige manier voor mens, dier en milieu. Door één of twee keer per dag de spray in de gewenste ruimte te gebruiken, zeg je echt direct gedag tegen vieze geurtjes. Ideaal, toch?

TOPP is exclusief dealer van SpringAir®.

Welke sfeer je dan ook wilt creëren, met de luxe Spring Air® geuren bepaal je iedere gewenste sfeer. Betrouwbaar en verfijnd. Een ideale esthetische aanvulling op elk huis, restaurant, kantoor of elke ruimte. Een oplossing die stijl en tevredenheid combineert, die jou de delicate en langdurige geur biedt. De geuren zijn gebaseerd op essentiële oliën. De kwaliteit en de kwantiteit van de geur zijn fundamenteel. Spring Air® gebruikt voor haar producten alleen nauwkeurig geselecteerde geuren en in bestudeerde hoeveelheden om de intensiteit ervan te optimaliseren. Op deze manier waardeer jij als klant niet alleen de geur tijdens de aankoop, maar geniet je ook van een langdurig effect in jouw eigen ruimte! Ervaar het nu.

Logo Scent®.

Wist je dat je 100 keer méér geneigd bent iets te onthouden bij reuk dan dat je iets ziet, eet, hoort of aanraakt. Kenmerkende geuren worden ontwikkeld als onderdeel van merkcommunicatie op het gebied van geurmarketing, met als primaire functie het creëren van een unieke emotionele band met de klant. Deze manier van geurbranding noemen wij Logo Scent®. Interesse? klik op ‘lees meer’.

Offerte aanvragen

Vul direct het onderstaande formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op. Beloofd.
Voordelen
Aangename geur voor jezelf, je bezoekers en medewerkers. Veilig voor mens, milieu en dier. Gebaseerd op etherische oliën. Altijd een frisse ruimte. Exclusieve geuren.
)
Gerelateerde oplossingen Alle oplossingen
Schoonloopmatten Schoonloopmatten

Schoonloopmatten

Houd vuil en vocht buiten de deur en geef direct je visitekaartje af

Bekijk schoonloopmatten