Geurmarketing

Wist je dat wij onze beslissingen voornamelijk maken op basis van gevoel? En dat ons gevoel voor 75% door geur wordt bepaald? Dan begrijp je direct waarom geurmarketing écht werkt. Geur speelt een grote rol in het bieden van een optimale klantbeleving. Het maakt van klanten fans! Een goed gekozen geur zorgt voor een positieve herinnering aan jouw bedrijf, een fijner werkklimaat voor jouw medewerkers of een hogere besteding in jouw winkel.

Versterk je merk met geurbeleving

Met geurmarketing verspreid je een geur in een ruimte met een bepaald doel. Denk hierbij aan het activeren van mensen, het bevorderen van de eetlust, het creëren van een prettig werk- en leefomgeving of het het versterken van je merkidentiteit. TOPP heeft een geurenpalet dat bestaat uit maar liefst 9.000 basisgeuren, ieder met een eigen functie. Daarnaast is het mogelijk een unieke geur te laten ontwikkelen die naadloos aansluit bij jouw business. Met zo’n ‘scent logo’ creëer je herkenbaarheid. Een eigen, unieke geur verbindt mensen direct met jouw bedrijf.

Hoe werkt geurmarketing?

Het verspreiden van jouw specifieke geur gebeurt door middel van een geurmachine. Geurmachines werken aan de hand van etherische oliën en zijn veilig voor mens, milieu en dier. Geurmachines zijn toepasbaar in ruimtes tot maar liefst 5.000 m2. En met onze geurmachine-service ben je altijd voorzien van een fijne geur in jouw bedrijf. Iedere 4 weken komt een TOPP-servicemedewerker langs om de geurmachine te voorzien van een nieuwe busje. De machine zorgt ervoor dat de gewenste geur continu in de ruimte verspreid wordt. Naast geurmachines kunnen wij je ook voorzien in geurkaarsen, geurstokjes en geursprays.

De voordelen van geurmarketing

Onderzoek heeft aangetoond dat subtiele, aangename geuren het koopgedrag en de verblijfsduur van klanten in jouw bedrijf of winkel verhogen. En wist je dat een goed gekozen geur er ook voor zorgt dat jouw medewerkers effectiever werken? Maar er zijn nog meer voordelen van geurmarketing:

  • Geurmarketing zorgt voor een kalmerend en rustgevend effect in de zorg;
  • Geurmarketing creëert een luxueuze setting in hotels;
  • Geurmarketing versterkt jouw merkidentiteit en zorgt voor herkenbaarheid;
  • Geurmarketing neutraliseert onaangename luchtjes zoals transpiratie of rook

Offerte aanvragen

Vul direct het onderstaande formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op. Beloofd.
Voordelen
Aangename geur voor jezelf, je bezoekers en medewerkers. Veilig voor mens, milieu en dier. Gebaseerd op etherische oliën. Altijd een frisse ruimte. Exclusieve geuren.
)
Gerelateerde oplossingen Alle oplossingen
Deurmat op maat Deurmat op maat

Deurmat op maat

Houd vuil en vocht buiten de deur en geef direct je visitekaartje af

Bekijk deurmat op maat