Sportscholen

Dat is sportief: bied jouw leden een veilige sportomgeving

Jouw clubleden wil je toch ook op een veilige manier laten sporten? Met tientallen mensen die dagelijks intensief gebruik maken van de kleedkamers, sanitaire voorzieningen en doucheruimtes is een goede hygiëne noodzakelijk. Dat op de juiste manier doen is een tijdrovende klus, maar wist je dat je met onze dieptereinigingsservice daar geen omkijken meer naar hebt? Wij brengen wekelijks een kiemdodende coating aan op het sanitair en dat betekent dat bacteriën zich gedurende 7 tot 9 dagen niet hechten aan het oppervlak. Maar ook het vervangen en onderhouden van zeepdispensers, luchtverfrissers en urinoirroosters behoort tot onze service. En doordat wij ook desinfectiemiddelen, alcoholhoudende gels en zepen leveren ben je er helemaal van verzekerd dat je jouw clubleden en medewerkers een veilige omgeving biedt. Tijd voor actie dus!

Referenties van Sportscholen Alle referenties
Gerelateerde oplossingen Alle oplossingen
Sectoren Sectoren

Sectoren

Met jarenlange ervaring in sectoren als restaurants en cafés, hotels, industrie, onderwijs, recreatie, zorg, kantoren of sportscholen weten we waar we het over hebben. Met welke oplossing mogen we jou helpen?

Bekijk sectoren
Toilethygiëne Toilethygiëne

Toilethygiëne

Altijd een fris & schoon toilet

Bekijk toilethygiëne
Dieptereiniging Dieptereiniging

Dieptereiniging

Een gezonde werk- en leefomgeving. Voor jou, je medewerkers én je klanten

Bekijk dieptereiniging
Geurmarketing Geurmarketing

Geurmarketing

Reuk bepaalt voor 75% ons gevoel, speel hierop in met de juiste geurbeleving en producten. Dé marketingmachine voor ondernemers

Bekijk geurmarketing
Deurmat op maat Deurmat op maat

Deurmat op maat

Houd vuil en vocht buiten de deur en geef direct je visitekaartje af

Bekijk deurmat op maat