Hygiëne in sportscholen

Een veilige én sportieve omgeving voor jouw leden

Met tientallen mensen die dagelijks intensief gebruik maken van de kleedkamers, sanitaire voorzieningen en doucheruimtes is een goede hygiëne in sportscholen noodzakelijk. Dat op de juiste manier doen is een tijdrovende klus, maar wist je dat je daar met onze totaaloplossingen geen omkijken meer naar hebt?

Neem bijvoorbeeld onze service voor dieptereiniging. Wij brengen wekelijks een kiemdodende coating aan op het sanitair en dat betekent dat bacteriën zich gedurende 7 tot 9 dagen niet hechten aan het oppervlak. Maar ook het vervangen en onderhouden van zeepdispensers, luchtverfrissers en urinoirroosters behoort tot onze service. En doordat wij ook desinfectiemiddelen, alcoholhoudende gels en zepen leveren ben je er helemaal van verzekerd dat je jouw clubleden en medewerkers een veilige omgeving biedt. Tijd voor actie dus!

Benieuwd hoe TOPP jouw sportschool naar een hoger hygiëneniveau kan tillen? Vraag een vrijblijvende offerte of adviesgesprek aan. Wij komen graag langs voor een gratis adviesgesprek, waarin we inventariseren wat de beste oplossing is voor jouw sportschool.

 

Adviesgesprek inplannen

Of ontdek eerst hoe andere bedrijven ons ervaren

 

Het meest onhygiënische voorwerp in de fitnesszaal? Dat is de dumbbell.

Hier zitten 362x méér bacteriën op dan een gemiddelde toiletbril.

Een vieze toiletruimte is slecht voor het imago van jouw sportschool.

Nare luchtjes, zoals de geur van zweet, werken demotiverend voor sporters.

Persoonlijke aanpak

TOPP is al meer dan 20 jaar dé expert op het gebied van totaalhygiëne. Wij denken dan ook graag met je mee welke oplossing voor jouw sportschool werkt. Van dieptereiniging tot toilethygiëne en geurbeleving; laat de zorg voor een goede hygiëne aan ons over.

Hoe wij werken? Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek op locatie inventariseren wij de mogelijkheden. Daarna kan je van ons een voorstel op maat verwachten. Na akkoord komen wij langs voor een eerste installatie of levering. Hierna komt een vaste servicemedewerker periodiek op een vaste afgesproken dag bij jou langs en zorgt voor een frisse, schone én veilige beleving. Ook zorgen wij ervoor dat je nooit zonder verbruiksartikelen komt te zitten. En dat zonder wurgcontract: bij TOPP maak je altijd gebruik van flexibele contracten.

TOPP-service

1. Persoonlijk adviesgesprek
2. Inventarisatie op locatie
3. Een TOPP-voorstel
4. Eerste levering/installatie
5. Periodiek onderhoud
6. Voorraadbeheer
7. Tussentijdse evaluatie en controle