RVS

Wij bieden alle mogelijkheden met betrekking tot roestvrijstalen dispensers. Echter lichten wij de twee meest voorkomende varianten uit, de Qbic-line en Wings. Door de zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding is design voor iedereen binnen hygiënisch handbereik. De dispensers kunnen nagevuld worden met diverse merken, zodat de keuzevrijheid van de verbruiksartikelen vrijwel onbeperkt is. Standaard leverbaar in RVS mat.

Qbic-line

De Qbic-line is een zeer complete lijn dispensers met een gelaste kap van 1,25 mm hoogwaardig RVS. Consequent kubistisch design wordt telkens gecombineerd met optimaal gebruiksgemak en functionaliteit.

Wings

Deze totaal vernieuwde Wings lijn met volledig gelaste kappen van 1 mm (mat) geslepen RVS voorzien van een anti-fingerprint coating zijn universeel navulbaar. Door haar hoge kwaliteit en een functioneel design zijn de basis voor deze zeer complete lijn welke de volledige vrijheid geeft voor een totale inrichting. Een hoge hygiënische norm en gebruiksvriendelijkheid die efficiënte bescherming biedt tegen misbruik.

Voordelen
Mogelijk met anti-fingerprint coating. Voorzien van universeel slot. 2-5 jaar garantie.
Gerelateerde producten
Terug naar overzicht