Berber deurmatten

180805

Ben je op zoek naar een deurmat met bedrijfslogo, tekst en/of foto? Dan is de Berber deurmat iets voor jou! Deze deurmat heeft de uitstraling van een traditionele kokosmat en is duurzaam geproduceerd van 85% gerecycled PET. Door de unieke structuur en vezel is de mat voor binnen- en buitengebruik!

Voor binnen- en buitengebruik Garen bevat 85% gerecycled plastic Beschikbaar in 56 verschillende kleuren Geproduceerd binnen 48 uur
Ik heb interesse in dit product

Offerte aanvragen berbermat

Vul direct het onderstaande formulier in en upload jouw logo waarna je een ontwerp ontvangt. Wij nemen z.s.m. contact met jou op voor een offerte op maat. Beloofd.

 • Max. bestandsgrootte: 256 MB.

Downloads

TOPP Impressions Berbermat Download
Eigenschappen
Materiaal PET (polyethyleentereftalaat)
Afmetingen Alleen standaard afmetingen (min. 60 x 85cm & max. 180 x 360 cm)
Dikte Standaard 1,5mm (2,5mm met versterkte randen)
Kenmerken Duurzaam, Vuilafstotend, Waterabsorptie

Omschrijving

Berbermat met jouw eigen logo?

Ben je op zoek naar een Berbermat voor binnen of buiten waarop je een persoonlijke boodschap kan plaatsen en zoek je tegelijkertijd naar de hoogste kwaliteit? Dan zit je absoluut goed bij TOPP. Wij leveren matten van absolute topkwaliteit die ook nog eens een duurzame keuze zijn. Per berbermat wordt voor 85% gerecycled PET gebruikt. Polyester is van nature bestand tegen vuil veel meer vuilafstotend en droogt sneller dan alternatieve materialen, wat resulteert in een kwalitatief uitmuntende mat.  Dat is dus fijn voor jou én voor het milieu!

Voor binnen- en buitengebruik

Door jouw berbermat van een unieke boodschap te voorzien, zorg je dat bezoekers jouw bedrijf direct herkennen. Je kan de berbermat zowel binnen als buiten (overdekt) neerleggen. Onze berbermatten zijn niet bestand tegen direct zonlicht. Om verkleuring te voorkomen is het belangrijk dat de berbermat op een overdekte plek komt te liggen. Ben je op zoek naar een deurmat die bestand is tegen een onoverdekte plek? Ontdek dan onze nylon buitenmatten met uitstekende vochtafdrijving!

Uitstraling van een traditionele kokosmat

De Berbermat heeft door de unieke weefstructuur de uitstaling van een traditionele kokosmat met logo. De lussenpool “berber” constructie heeft een hobnail ontwerp voor de luxe uitstaling. Door de dichte weefstructuur is deze deurmat uitstekend geschikt voor plekken met veel voetverkeer. Er een aantal standaard afmetingen beschikbaar, deze vind je hieronder.

 • 60 x 85 cm
 • 85 x 115 cm
 • 85 x 150 cm
 • 85 x 300 cm
 • 115 x 180 cm
 • 115 x 300 cm
 • 150 x 240 cm
 • 150 x 300 cm
 • 180 x 300 cm
 • 180 x 360 cm

Ben je toch op zoek naar een deurmat op maat met logo? Onze Colorstar deurmatten hebben 66 standaard kleuren en kunnen op maat worden gemaakt!

Altijd een schone en veilige entree

Met de berbermatten van TOPP is er altijd een schone en veilige oplossing op maat. Met een TOPP-deurmat voorkom je dat bezoekers en/of medewerkers vuil van buiten naar binnen lopen. De vegende en reinigende werking zorgt namelijk dat zand en vuil van de schoenen wordt gelopen. Zo blijft het vuil achter op de deurmat en bespaar jij op schoonmaakkosten. De berbermatten van TOPP zijn altijd voorzien van een rubberen rug op de achterzijde. Hierdoor voorkom je dat een mat gaat glijden of schuiven als er veel overheen wordt gelopen. Maar er zijn nog meer voordelen van onze berbermatten:

 • Met de berbermat zorg je voor een verbluffend entree
 • De berbermat houdt vuil en vocht buiten de deur
 • Onze berbermatten zijn altijd voorzien van een rubberen achterzijde, waardoor de mat niet gaat glijden
 • De heet de uitstaling van een kokosmat, maar kan worden voorzien van unieke boodschap

Wil je een berbermat op maat laten maken? Vraag direct een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

In 6 stappen de perfecte berbermat
Hoe gaan wij te werk?

Stap 1: Vraag via onze website een offerte aan voor een berbermat
Stap 2: Wij nemen contact met je op om je wensen te inventariseren
Stap 3: Je ontvangt van ons een eerste ontwerp en een prijsindicatie gebaseerd op de door jouw gewenste afmeting, het aantal matten en de onderhoudsservice
Stap 4: Toch liever een andere kleur? Geef je wijzigingen door en wij passen het gratis voor je aan
Stap 5: Na akkoord op de aanpassingen wordt de deurmat binnen 5-7 werkdagen aan huis geleverd
Stap 6: Heb je gekozen voor onze was- en wisselservice dan wordt de mat periodiek gewassen en gewisseld. Deze service is desgewenst dagelijks opzegbaar

Offerte aanvragen