Industrie

Ga voor optimale bedrijfshygiëne

Een veilige en gezonde werkplek gaat verder dan het dragen van een helm of beschermende kleding. Naast het olie, vet en vuil dat zich hardnekkig aan de handen hecht, zijn bacteriën die op de handen achterblijven na een toiletbezoek ziekteverwekkers die je natuurlijk buiten de deur wilt houden. Dat geldt zeker op plekken waar klanten in en uit lopen en waar medewerkers, eventueel van buiten je eigen onderneming, langskomen. Ze drinken even koffie en gaan naar het toilet.

Houd ziekteverwekkers buiten de deur

Juist in de industrie is met veel verloop een goede hygiëne van belang. We hoeven je vast niet uit te leggen dat elke toiletbezoeker zijn of haar sporen achterlaat. Dat zijn bacteriën, enzymen en andere ziekteverwekkers. Je moet er toch niet aan denken dat ziekteverwekkers kans krijgen om toe te slaan?
Hygiënisch schoon is belangrijker dan ooit. En laten wij jou daar nou net bij kunnen helpen! Desinfectiezuilen, goed reinigende handzepen en ultraschoon sanitair door onze dieptereiniging bieden dé oplossing.

Gerelateerde oplossingen Alle oplossingen
Sectoren Sectoren

Sectoren

Met jarenlange ervaring in sectoren als restaurants en cafés, hotels, industrie, onderwijs, recreatie, zorg, kantoren of sportscholen weten we waar we het over hebben. Met welke oplossing mogen we jou helpen?

Bekijk sectoren
Toilethygiëne Toilethygiëne

Toilethygiëne

Altijd een fris & schoon toilet

Bekijk toilethygiëne
Dieptereiniging Dieptereiniging

Dieptereiniging

Een gezonde werk- en leefomgeving. Voor jou, je medewerkers én je klanten

Bekijk dieptereiniging
Geurmarketing Geurmarketing

Geurmarketing

Reuk bepaalt voor 75% ons gevoel, speel hierop in met de juiste geurbeleving en producten. Dé marketingmachine voor ondernemers

Bekijk geurmarketing
Deurmat op maat Deurmat op maat

Deurmat op maat

Houd vuil en vocht buiten de deur en geef direct je visitekaartje af

Bekijk deurmat op maat