Hygiëne in de industrie

Alles voor een veilige én schone werkomgeving

Een veilige en gezonde werkplek gaat verder dan het dragen van een helm of beschermende kleding. Naast het olie, vet en vuil dat zich hardnekkig aan de handen hecht, zijn bacteriën die op de handen achterblijven na een toiletbezoek ziekteverwekkers die je natuurlijk buiten de deur wilt houden. Dat geldt zeker op plekken waar klanten in en uit lopen en waar medewerkers, eventueel van buiten je eigen onderneming, langskomen. Ze drinken even koffie en gaan naar het toilet.

Verklein de kans op ziekteverzuim

Juist in de industrie is een goede hygiëne van belang. En dan hebben we het niet alleen over schone handen. Want wist je dat veruit het meeste vuil in fabrieksruimtes wordt veroorzaakt door vocht en vuil dat van buiten naar binnen wordt gebracht? Met een goede droogloop- of schoonloopmat voorkom je dus een hoop viezigheid. TOPP helpt jou graag bij het bieden van een goede hygiëne. Desinfectiezuilen, goed reinigende handzepen, matten en ultraschoon sanitair door onze dieptereiniging bieden dé oplossing.

Benieuwd hoe TOPP jouw bedrijf naar een hoger hygiëneniveau kan tillen? Vraag een vrijblijvende offerte of adviesgesprek aan. Wij komen graag langs voor een gratis adviesgesprek, waarin we inventariseren wat de beste oplossing is.

 

Adviesgesprek inplannen

Of ontdek eerst hoe andere bedrijven ons ervaren

 

Werken met olie, vet en vuil vergroot de kans op het ontwikkelen van huidziektes.

Huidaandoeningen verlagen de productiviteit op de werkvloer.

Glij- en valpartijen zijn één van de grootste oorzaken van letselschade.

De wet vereist een goede hygiëne in de industriële sector.

Persoonlijke aanpak

Als expert op het gebied van hand-, toilet- en vloerhygiëne denken we graag met je mee en inventariseren de oplossing op locatie. Dit doen wij tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek. Daarna kan je van ons een voorstel op maat verwachten. Na akkoord komen wij langs voor een eerste installatie of levering. Hierna komt een vaste servicemedewerker periodiek op een vaste afgesproken dag bij jou langs en zorgt voor een frisse, schone én veilige beleving in jouw organisatie. Ook zorgen wij ervoor dat je nooit zonder verbruiksartikelen komt te zitten. En dat zonder wurgcontract: bij TOPP maak je altijd gebruik van flexibele contracten.

Is er iets kapot? Een TOPP-medewerker is altijd in de buurt. Dispensers en onderdelen kunnen we op locatie monteren en repareren. En zien we kansen om jouw bedrijf naar een nóg hoger hygiëneniveau te tillen? Dan delen we dit graag met jou. Dat is service die je van TOPP kan verwachten!

TOPP-service

1. Persoonlijk adviesgesprek
2. Inventarisatie op locatie
3. Een TOPP-voorstel
4. Eerste levering/installatie
5. Periodiek onderhoud
6. Voorraadbeheer
7. Tussentijdse evaluatie en controle