Droogloopmatten

180716

Direct droge schoenen, kan dat? Natuurlijk! En met onze onze was- en wisselservice ben jij altijd verzekerd van een schone en droge mat bij jouw entree.

Maatwerk is mogelijk Zonder investering vooraf Huur vanaf €1,88 per week Ook met eigen logo of opdruk Snel op locatie geleverd
Ik heb interesse in dit product

Downloads

TOPP Crystal Cotton Mats Droogloopmat Download
Eigenschappen
Materiaal 50% Polyester & 50% Katoen
Afmetingen (in cm) Standaard & Maatwerk (max. 150 x 550 cm)
Dikte Standaard 8mm (11mm bij 3mm dikke rubber onderlaag)
Kleuren Antraciet, Bruin
Kenmerken Anti Slip, Waterabsoptie, Vuilafstotend

Omschrijving

Deurmat met hoog absorberend vermogen

Direct een droog voetje halen? Onze droogloopmat maakt dit wel héél makkelijk. Een droogloopmat zorgt ervoor dat, wanneer je eroverheen loopt, je schoenen direct goed gedroogd worden. Droogloopmatten hebben namelijk een hoog absorberend vermogen doordat deze matten zijn gemaakt van een combinatie van katoen en polyester. Het katoen zorgt voor een hoge opname van vocht, waar het polyester ervoor zorgt dat de mat óók weer snel droogt. De droogloopmat is een wat stugge mat die als het ware werkt als een handdoek, waardoor het vocht niet mee naar binnen wordt genomen.

Droogloopmat op maat

Dankzij een droogloopmat op maat zijn glijpartijen verleden tijd. Door over een droogloopmat heen te lopen worden de schoenen goed gedroogd en wordt verreweg het meeste vuil en vocht verwijderd. Dat komt doordat de droogloopmatten zijn gemaakt van katoen. Dit is een zeer absorberende stof. Sterker nog: een droogloopmat kan maar liefst 3 tot 4 keer zijn eigen afmeting aan vocht opnemen!

Een kleine of een grote droogloopmat nodig? Een droogloopmat neemt in de eerste meter 30% van het vuil en vocht op dat naar binnen wordt gelopen. Bij een langere droogloopmat gebeurt dit tot wel 80%. Onze droogloopmatten zijn in diverse afmetingen beschikbaar. De meest gangbare afmetingen van onze droogloopmatten vind je hieronder:

  • 60 x 85 cm
  • 85 x 115 cm
  • 85 x 150 cm
  • 115 x 180 cm
  • 115 x 250 cm
  • 150 x 240 cm

Staat jouw afmeting er niet tussen? Onze droogloopmatten kunnen ook op maat gemaakt worden.

Altijd een schone en veilige entree

Met de schoonloopmatten van TOPP is er altijd een schone en veilige oplossing op maat. Met een TOPP-deurmat voorkom je dat bezoekers en/of medewerkers vuil van buiten naar binnen lopen. De vegende en reinigende werking zorgt namelijk dat zand en vuil van de schoenen wordt gelopen. Zo blijft het vuil achter op de deurmat en bespaar jij op schoonmaakkosten.

Heb je bij nat weer last van een gladde vloer? Een droogloopmat zorgt ervoor dat, wanneer je eroverheen loopt, je schoenen direct goed droog zijn. Zo houdt je vocht eenvoudig buiten de deur en voorkom je gevaarlijke glijpartijen. De droogloopmatten van TOPP zijn altijd voorzien van een antislip op de achterzijde. Hierdoor voorkom je dat een mat gaat glijden of schuiven als er veel overheen wordt gelopen. Heb je tapijt? Geen probleem! Met onze rubberen ‘claw’ achterzijde zorgen de kleine haakjes ervoor dat de mat stevig op zijn plek blijft liggen, zodat ook hier glijpartijen mee voorkomen worden. Maar er zijn nog meer voordelen van onze deurmatten:

  • De droogloopmat houdt vuil en vocht buiten de deur
  • De droogloopmat voorkomt slijtage van de vloer
  • Onze droogloopmatten zijn altijd voorzien van een antislip achterzijde
  • De droogloopmat zorgt voor schone en droge voeten in slechts een paar stappen

Wil je een droogloopmat op maat laten maken? Vraag direct een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Droogloopmat huren of kopen

Onze droogloopmatten zijn te huur of te koop. Kies je voor een huurmat? Dan kun je gebruik maken van onze was- en wisselservice. Volgens een afgesproken frequentie komen wij jouw droogloopmat ophalen en zorgen wij ervoor dat er een andere, schone mat bij jouw entree komt te liggen. Deze service wordt periodiek herhaald. En wil je dat we een keertje extra komen? Dan pas je de frequentie eenvoudig aan. Zo kan jij je blijven focussen op je primaire werkzaamheden.

Droogloopmat met logo

Wil je jouw droogloopmat personaliseren? Onze droogloopmatten kunnen worden voorzien van een eigen opdruk voor een professionele presentatie. Ben je op zoek naar een deurmat met bedrijfslogo, tekst en/of foto? Eén ding is zeker: met een gepersonaliseerde deurmat van TOPP zorg jij voor een verbluffend entree!

In 6 stappen de perfecte droogloopmat
Hoe gaan wij te werk?

Stap 1: Vraag via onze website een offerte aan voor een droogloopmat
Stap 2: Wij nemen contact met je op om je wensen te inventariseren
Stap 3: Je ontvangt van ons een prijsindicatie gebaseerd op de door jouw gewenste afmeting, het aantal matten en de onderhoudsservice
Stap 4: Toch nog iets wijzigen? Geef het gerust aan ons door en wij passen het voor je aan
Stap 5: Na akkoord wordt de deurmat binnen 5-7 werkdagen aan huis geleverd
Stap 6: De huurmatten worden periodiek gewassen en gewisseld. Deze service is desgewenst dagelijks opzegbaar

 

Offerte aanvragen