Handdesinfectie

Schone handen, wel zo gezond

Handen wassen met water en zeep en vervolgens afdrogen met een papieren doekje is nog altijd de meest hygiënische manier. Met papier neem je niet alleen water maar óók bacteriën weg van je handen. Deze losgekomen bacteriën gooi je vervolgens letterlijk in de prullenbak. Maar in sommige gevallen volstaat het niet om je handen alleen te reinigen met water en zeep. Op plekken waar veel ziekteverwekkers aanwezig kunnen zijn, zoals een ziekenhuis of op school, kan een handdesinfectie uitkomst bieden. Waar handzeep alleen zorgt voor het verwijderen van tijdelijke bacteriën en vuil, doodt een desinfectant álle ziekteverwekkers die op je handen aanwezig zijn. Hiermee zorg je voor een veilige en hygiënische werkomgeving voor jouw medewerkers én bezoekers.

Handdesinfectie met N-nummer

Desinfectiemiddelen doden bacteriën, virussen en veel andere micro-organismen op je handen. Wanneer het product is goedgekeurd door het College voor de Toelating van gewasbeschermingsmiddelen en biociden (Ctgb) mag het officieel ‘desinfectie’ heten. Ons handdesinfectiemiddel bevat 80% alcohol én is voorzien van een N-nummer, waarmee het officieel is goedgekeurd door het Ctgb.

Handen ontsmetten met alcoholgel

Je handen op een huidvriendelijke manier ontsmetten kan met onze alcoholgel. Door de combinatie van 70% alcohol, aloë vera extracten en D-panthenol worden je handen niet alleen ontsmet maar ook verzorgd.

Een veilig en hygiënisch gevoel

Wil je je medewerkers en bezoekers direct bij binnenkomst een veilig en hygiënisch gevoel geven? Kies dan voor een handdesinfectiezuil. Deze zuilen zijn beschikbaar in twee formaten: klein en groot. Het grote formaat kan gebruikt worden bij de entree en het kleine formaat kan uitstekend geplaatst worden op een tafel of balie.

Gerelateerde producten
Terug naar overzicht