Kantoren

Voorkom ziekteverzuim bij jouw personeel

Wist je dat 80% van de infecties ontstaan door het niet wassen van de handen na bijvoorbeeld een toiletbezoek? Na een bezoek aan het kleinste kamertje hebben we zo’n 200 miljoen bacteriën op onze handen die via onze slijmvliezen in ons lichaam terecht kunnen komen. Zonder een goede hygiëne van de toiletruimtes en goede handreiniging, kun je wel raden wat er gebeurt als er één medewerker ziek wordt. Met onze oplossingen voorkom je ziekteverzuim. Niet alleen een fijn gevoel, maar het draagt ook nog eens positief bij aan de winst van jouw onderneming.

Wij helpen je met het plaatsen en aanvullen van dispensers voor handzeep, handdoekjes en toiletpapier of een totale inrichting. En daarbij denken we ook aan het milieu, kijk maar naar ons aanbod.

Gerelateerde oplossingen Alle oplossingen
Sectoren Sectoren

Sectoren

Met jarenlange ervaring in sectoren als restaurants en cafés, hotels, industrie, onderwijs, recreatie, zorg, kantoren of sportscholen weten we waar we het over hebben. Met welke oplossing mogen we jou helpen?

Bekijk sectoren
Toilethygiëne Toilethygiëne

Toilethygiëne

Altijd een fris & schoon toilet

Bekijk toilethygiëne
Dieptereiniging Dieptereiniging

Dieptereiniging

Een gezonde werk- en leefomgeving. Voor jou, je medewerkers én je klanten

Bekijk dieptereiniging
Geurmarketing Geurmarketing

Geurmarketing

Reuk bepaalt voor 75% ons gevoel, speel hierop in met de juiste geurbeleving en producten. Dé marketingmachine voor ondernemers

Bekijk geurmarketing
Deurmat op maat Deurmat op maat

Deurmat op maat

Houd vuil en vocht buiten de deur en geef direct je visitekaartje af

Bekijk deurmat op maat