GenomeScan BV

GenomeScan houdt zich bezig met DNA-onderzoek om genetische aandoeningen sneller, betaalbaarder en effectiever te diagnosticeren. Daarbij stimuleert het productinnovatie door samen te werken met medische centra en onderzoekslaboratoria. Wel zo fijn als dat in een hygiënische omgeving kan!

GenomeScan groeit snel door. Zo is er onder andere het afgelopen jaar nog een etage in het huidige gebouw bijgekomen. Tijd voor een frisse renovatie! “Het toilet was niet meer passend bij de inrichting waar we tijdens de renovatie voor gekozen hadden. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een geschikte partner die dit voor ons kon faciliteren”, vertelt communicatiespecialist Dafne Greeven.

Meteen een match

Via via is GenomeScan bij TOPP terechtgekomen. “We gingen online op zoek en hebben meerdere partijen met elkaar vergeleken. Daarnaast gingen we op aanraden van iemand uit mijn netwerk ook het gesprek met TOPP aan.”

“Zo gezegd, zo gedaan. Naast het feit dat de vormgeving van hun producten naadloos aansluit op ons interieur spelen ze ook in op duurzaamheid. Iets wat perfect past binnen de kernwaarden van GenomeScan. Uiteindelijk gaf de BlackSatino de doorslag. Daardoor wisten we dat TOPP de geschikte partij zou zijn.”

Een fijne samenwerking

De keuze was gemaakt en de samenwerking was een feit. Hoe die verloopt? “Naast de strakke uitstraling, is de kwaliteit van de producten hoog. En als er vragen zijn is TOPP servicegericht en worden vragen snel afgehandeld.”

Geurbeleving

Geuren zijn een belangrijk onderdeel in ons dagelijks leven. Een lekkere geur roept prettige herinneringen op en geven je een fijn gevoel. Zo ook op de werkvloer. “Ons gebouw is onderdeel van het LUMC en we hebben de inrichting zo huiselijk mogelijk gemaakt waar een juiste geur aan bijdraagt. De geuren van TOPP geven een schoon, fris en fijn gevoel iedere keer wanneer je het toilet binnenloopt.”

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag gerust een gratis adviesgesprek aan.

Terug naar overzicht