Deurmat op maat

Geef direct bij binnenkomst jouw visitekaartje af

Een deurmat op maat is onmisbaar in iedere winkel, op kantoor of in de horeca. Met een deurmat houd je namelijk niet alleen vuil en vocht buiten de deur, je geeft óók direct een visitekaartje af. TOPP is specialist in deurmatten op maat. Of het nou gaat om een schoonloopmat, een droogloopmat, een logomat of drooglooptegels: wij zorgen voor een unieke binnenkomer bij jou op de zaak. Wij snijden je deurmat op maat en zorgen ervoor dat deze netjes wordt gelegd. En sluit je ook nog eens een was- en wisselservice met ons af, dan ben je áltijd verzekerd van een schone deurmat.

Altijd een schone en veilige entree

Met de deurmatten van TOPP is er altijd een schone en veilige oplossing op maat. Met een TOPP-deurmat voorkom je dat bezoekers en/of medewerkers vuil van buiten naar binnen lopen. De vegende en reinigende werking zorgt namelijk dat zand en vuil van de schoenen wordt gelopen. In de eerste meter gebeurt dit al voor 30%. Hoe langer de deurmat, hoe schoner de schoen. Dit loopt op tot wel 80%. Zo blijft het vuil achter op de deurmat en bespaar jij op schoonmaakkosten.

 

Offerte aanvragen

Of ontdek eerst hoe andere bedrijven ons ervaren

 

Kies jouw deurmat op maat

Bij TOPP kun je kiezen uit de volgende deurmatten:

Voorkom gevaarlijke glijpartijen

Heb je bij nat weer last van een gladde vloer? Een droogloopmat zorgt ervoor dat, wanneer je eroverheen loopt, je schoenen direct goed droog zijn. Zo houdt je vocht eenvoudig buiten de deur en voorkom je gevaarlijke glijpartijen. De deurmatten van TOPP zijn altijd voorzien van een antislip op de achterzijde. Hierdoor voorkom je dat een mat gaat glijden of schuiven als er veel overheen wordt gelopen. Heb je tapijt? Geen probleem! Met onze rubberen ‘claw’ achterzijde zorgen de kleine haakjes ervoor dat de mat stevig op zijn plek blijft liggen, zodat ook hier glijpartijen mee voorkomen worden. Maar er zijn nog meer voordelen van onze deurmatten:

  • De deurmat houdt vuil en vocht buiten de deur
  • De deurmat voorkomt slijtage van de vloer
  • Onze deurmatten zijn altijd voorzien van een antislip achterzijde
  • De deurmat zorgt voor schone en droge voeten in slechts een paar stappen

Deurmatten met was- en wisselservice

Bij intensief gebruik wordt een deurmat vies, dat is een feit. Wil je altijd verzekerd zijn van een schoon entree, kies dan voor onze was- en wisselservice. Deze service kan bij iedere deurmat worden afgesloten. Volgens een afgesproken frequentie komen wij jouw mat ophalen en zorgen wij ervoor dat er een andere, schone mat bij jouw entree komt te liggen. Deze service wordt periodiek herhaald. En wil je dat we een keertje extra komen? Dan pas je de frequentie eenvoudig aan. Handig!

Advies op maat

Een deurmat op maat laten maken? Vraag direct een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.