Mango Mobility

Mango Mobility is dé mobiliteitsspecialist. Ze faciliteren en servicen hulpmiddelen waardoor hun klanten mobiel zijn én blijven. Het bedrijf biedt de grootste keuze in overdekte, vaste en opvouwbare scootmobielen, occasions, rollators en rolstoelen. Voor de vestiging van Mango Mobility in Breukelen mochten wij een mooie logomat ontwerpen. Met een afmeting van 300 x 180 centimeter is dit één van de grotere matten uit ons portfolio en een échte eye catcher.

Waarom kiest Mango Mobility voor TOPP?

Voor Mango Mobility is merkbeleving ontzettend belangrijk. En dat begint al bij binnenkomst. Emma Valk – van de Klundert, projectmanager bij Mango Mobility, vertelt: “Om een sterk merk neer te zetten hebben wij met TOPP een was-/wissel overeenkomst afgesloten voor een prachtig grote logomat. Hierdoor krijgen onze bezoekers altijd een warm welkom én wordt er bij binnenkomst direct een visitekaartje afgegeven.”

Altijd een schone en mooie zaak

In de werkplaats van Mango Mobility ligt een droogloopmat van TOPP. “De vele ritjes met de scootmobiel van- en naar deze werkplek zorgen nog wel eens voor de nodige strepen op de grond. Met de droogloopmat zijn die strepen verleden tijd, en kan iedereen van een schone, en mooie zaak genieten”, aldus Emma.

Hoe gaat TOPP te werk?

“De specialist was zeer kundig, en de overleggen verliepen snel. De aanpassingen in het ontwerp werden snel opgepakt, waardoor de communicatie soepel en simpel verliep. In de tussentijd kregen we een demo-mat in de werkplaats, waardoor we sneller dan verwacht konden genieten van de voordelen.”

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Persoonlijk kennismaken

Terug naar overzicht