Zorg

Zorg voor een veilige leef– en werkomgeving

We hoeven je vast niet uit te leggen dat een op en top(p) hygiëne in de zorg, juist daar waar mensen op hun kwetsbaarst zijn, onmisbaar is. Patiënten en cliënten met een lage weerstand door gezondheidsproblemen of hoge leeftijd, lopen meer risico op het krijgen van infecties. Bovendien leven ze vaak dicht bij elkaar. Het is daarom een must om ziektekiemen en andere bacteriën buiten de deuren van zorginstellingen en ziekenhuizen te houden.

Totaaloplossingen met zorg en aandacht

Dat begint al bij een goede handhygiëne waardoor de verspreiding van infectieziekten wordt voorkomen. Met desinfectiezuilen, alcoholhoudende handgels en handzeep zet je de eerste stap in de juiste richting. Want wist je dat een griepinfectie in 47% van de gevallen te voorkomen is door het juist wassen van de handen? Goede handreiniging is dan ook essentieel. Net als hygiënisch schoon sanitair. Onze zelfreinigende Hygolet toiletbril zorgt er daarnaast voor dat patiënten en cliënten altijd gebruik kunnen maken van een hygiënische schone en droge toiletbril. Maar er is meer, kijk maar in ons assortiment! TOPP zorgt graag voor optimale hygiëne in jouw ziekenhuis of zorginstelling, zodat jij met een gerust hart je kostbare tijd kan besteden aan de zorg voor jouw patiënten en cliënten.

Zich even geen patiënt voelen –  hoe fijn zou dat zijn. Met geurmarketing draag je daaraan bij. Want wist je dat geurmarketing onaangename luchtjes, zoals de befaamde ziekenhuisgeur, én angstgevoelens en stress verminderen? Patiënten, bezoekers en medewerkers een fijne beleving bezorgen door geur, het kan dus écht!

Gerelateerde oplossingen Alle oplossingen
Sectoren Sectoren

Sectoren

Met jarenlange ervaring in sectoren als restaurants en cafés, hotels, industrie, onderwijs, recreatie, zorg, kantoren of sportscholen weten we waar we het over hebben. Met welke oplossing mogen we jou helpen?

Bekijk sectoren
Toilethygiëne Toilethygiëne

Toilethygiëne

Altijd een fris & schoon toilet

Bekijk toilethygiëne
Dieptereiniging Dieptereiniging

Dieptereiniging

Een gezonde werk- en leefomgeving. Voor jou, je medewerkers én je klanten

Bekijk dieptereiniging
Geurmarketing Geurmarketing

Geurmarketing

Reuk bepaalt voor 75% ons gevoel, speel hierop in met de juiste geurbeleving en producten. Dé marketingmachine voor ondernemers

Bekijk geurmarketing
Deurmat op maat Deurmat op maat

Deurmat op maat

Houd vuil en vocht buiten de deur en geef direct je visitekaartje af

Bekijk deurmat op maat