Handhygiëne

Een goede hygiëne in slechts één handomdraai

Een goede handhygiëne is het allerbelangrijkste als het gaat om het voorkomen van infectieziektes. Door je handen op de juiste manier én met de juiste producten te wassen voorkom je dat bacteriën zich kunnen verspreiden en in ons lichaam terechtkomen. Een goede handhygiëne hét middel om ziekteverzuim op het werk, in de zorg en op school te voorkomen.

Alles voor een optimale handhygiëne

TOPP heeft alles in huis op het gebied van handhygiëne. Van hand- en foamzeep voor iedere branche tot een breed aanbod aan producten voor handdesinfectie. Maar ook met onze zeep- en no-touch dispensers, die naar wens te personaliseren zijn, helpen wij je graag. Met de mogelijkheid dat onze servicemedewerkers deze steeds aanvullen met zeep heb jij hier verder geen omkijken meer naar. Zo weet je zeker dat je je bezoekers, klanten of medewerkers altijd een goede handhygiëne kunt bieden. Dat is nog eens een gerust idee!

Wij begrijpen dat iedere situatie anders is en daarom een andere hygiëneoplossing vereist. Wij bieden daarom, naast een vrijblijvende offerte, de mogelijkheid voor een gratis adviesgesprek met één van onze hygiëne-experts.

 

Adviesgesprek inplannen

Of ontdek eerst hoe andere bedrijven ons ervaren

 

Na een bezoek aan het kleinste kamertje hebben we zo’n 200 miljoen bacteriën op onze handen.

80% van de infectieziektes ontstaat door het niet wassen van de handen na een toiletbezoek.

In 47% van de gevallen kan een griepinfectie voorkomen worden door goed je handen te wassen.

Het (navulbare) zeeppompje is één van de grootse bacteriebronnen op het toilet.

Om voldoende bacteriën weg te schrobben is een wasbeurt van 20 tot 40 seconden nodig.

Vochtige handen trekken bacteriën aan. Je handen drogen is dus nét zo belangrijk als wassen.

Handhygiëne is méér dan alleen schone handen

Een goede handhygiëne is meer dan alleen het aanbieden van de juiste middelen om je handen te wassen. Het omvat het complete plaatje van handzeep, desinfectiemiddelen, dispensers en hygiënepapier. Onze oplossingen voor handhygiëne op een rijtje:

Handzeep voor iedere branche
Van bacteriostatische handzeep voor de voedselindustrie tot hoge kwaliteit werkplaatszeep: TOPP heeft voor iedere branche de juiste zeep in huis. Bekijk hier alle handzeep.

Extra zuinige foamzeep
Onze foamzeep is bij uitstek geschikt voor gebruik in kantoren, de horeca, op school en in de zorg. Door de schuimende werking heb je minder nodig dan normale handzeep. Hierdoor is de foamzeep extra zuinig in gebruik.

Bacteriedodende handdesinfectie
Op plekken waar veel ziekteverwekkers aanwezig kunnen zijn, zoals in een ziekenhuis of op school, biedt handdesinfectie uitkomst voor het écht goed reinigen van je handen. Van desinfectiezuil tot alcoholgel; met handdesinfectie dood je álle ziekteverwekkers.

Dispensers – in alle soorten maten
Een goede dispenser zorgt ervoor dat er altijd de juiste hoeveelheid zeep of spray wordt afgegeven. En met een no touch dispenser is zelfs aanraken niet meer nodig, waardoor je het hoogste hygiëneniveau aanbiedt.

Alles om je handen te drogen
Handen drogen is nét zo belangrijk als handen wassen. Papieren handdoekjes zijn nog steeds de meest hygiënische manier om je handen te drogen. Of kies je liever voor een duurzame optie, zoals een herbruikbare katoenen handdoekrol?

Een nog betere hygiëne?