Bar Paco

Twee ondernemende broers uit Oud-Beijerland hebben afgelopen september hun derde zaak geopend: Bar Paco. En om ook dit concept zo goed mogelijk te laten slagen, mogen wij ze (wederom) helpen op het gebied van hygiëne.

Over Bar Paco

Bij deze trendy bar kan je gezellig een drankje drinken en in het weekend komen dansen. Elke week is er weer een nieuw thema. En met de moderne uitstraling van de bar kun je wel stellen dat Bar Paco echt een aanwinst is voor Oud-Beijerland en omgeving!

Waarom zij voor TOPP kiezen?

Voor Café het Hart en Van Speyck Wijnbar verzorgden wij al de bevoorrading van hygiëneartikelen. Goede bekende dus, die wij maar al te graag helpen met de hygiëne voor hun nieuwste aanwinst: Bar Paco. En gelukkig dachten ook zij bij het openen van deze zaak direct aan ons.

Een TOPP samenwerking

Na inventarisatie hebben wij Bar Paco een mooi voorstel kunnen doen en een week later mochten we aan de slag! Bar Paco koos voor onze unieke toiletservice, de levering van sanitaire voorzieningen, logomatten én geurbeleving. En dankzij die geurbeleving, smaken de Mojito’s nóg lekkerder!

De reactie van de klant

“Firma TOPP is een partner die niet alleen kwalitatief goede schoonmaakspullen en diensten levert, maar ook meedenkt met de ondernemer op het gebied van hygiëne en bijvoorbeeld geurbeleving. Ze nemen je de zorgen uit handen op het gebied van facilitaire dienstverlening waardoor je als ondernemer meer tijd over hebt voor je eigen primaire werkzaamheden.”

 

 

 

 

Terug naar overzicht