Geurmarketing

Wist je dat wij onze beslissingen voornamelijk maken op basis van gevoel? En dat ons gevoel voor 75% door geur wordt bepaald? Dan begrijp je direct waarom geurmarketing écht werkt. Geur speelt een grote rol in het bieden van een optimale klantbeleving. Het maakt van klanten fans! Een goed gekozen geur zorgt voor een positieve herinnering aan jouw bedrijf, een fijner werkklimaat voor jouw medewerkers of een hogere besteding in jouw winkel.

Het belang van geurmarketing

Onderzoek heeft aangetoond dat subtiele, aangename geuren het koopgedrag en de verblijfsduur van klanten in jouw bedrijf of winkel verhogen. En wist je dat een goed gekozen geur er ook voor zorgt dat jouw medewerkers effectiever werken? Maar er zijn nog meer voordelen van geurmarketing:

  • Geurmarketing zorgt voor een kalmerend en rustgevend effect in de zorg;
  • Geurmarketing creëert een luxe setting in hotels én zorgt voor positieve recensies;
  • Geurmarketing versterkt jouw merkidentiteit en zorgt voor herkenbaarheid;
  • Geurmarketing neutraliseert onaangename luchtjes zoals transpiratie of rook;
  • Geurmarketing zorgt voor een vermindering van klachten over nare geuren op de werkvloer;
  • Geurmarketing creëert een positieve eerste indruk in winkels;
  • Geurmarketing neutraliseert nare luchtjes in de zorg;
  • Geurmarketing werkt stimulerend voor sporters in de sportschool

Wij begrijpen dat iedere situatie anders is en daarom een andere oplossing vereist. Wij bieden daarom, naast een vrijblijvende offerte, de mogelijkheid voor een gratis adviesgesprek met één van onze experts.

 

Adviesgesprek inplannen

Of ontdek eerst hoe andere bedrijven ons ervaren

 

Geurmarketing neutraliseert onaangename luchtjes.

Geurmarketing creëert een luxe setting in hotels én zorgt voor positieve recensies.

Op basis van etherische oliën en veilig voor mens, milieu en dier.

Met onze geurmachine-service ben je altijd voorzien van een fijne geur in jouw bedrijf.

Versterk je merk met geurbeleving

Je hebt al een geurmachine voor €7,50 per week

Met geurmarketing verspreid je een geur in een ruimte met een bepaald doel. Denk hierbij aan het activeren van mensen, het bevorderen van de eetlust, het creëren van een prettig werk- en leefomgeving of het het versterken van je merkidentiteit. TOPP heeft een geurenpalet dat bestaat uit maar liefst 9.000 basisgeuren, ieder met een eigen functie. Daarnaast is het mogelijk een unieke geur te laten ontwikkelen die naadloos aansluit bij jouw business. Met zo’n ‘scent logo’ creëer je herkenbaarheid. Een eigen, unieke geur verbindt mensen direct met jouw bedrijf.

Zeg maar dag tegen vieze luchtjes

Daarnaast ruikt zo’n complete geurbeleving niet alleen lekker, het neutraliseert ook onaangename luchtjes. En dat is wel zo fijn, want een onaangename lucht heeft een grote impact op de beleving binnen jouw organisatie, zowel voor je klanten als voor je werknemers. Een optimale klantervaring is pas compleet als de geur erop aansluit. Zo voorkom je negatieve recensies over onaangename geuren. En voor werknemers geldt natuurlijk hetzelfde: je wil niet dat een onaangename geur een negatieve invloed heeft op de werksfeer. TOPP zorgt daarom voor een optimaal systeem zodat een perfecte geurbeleving in jouw organisatie vanzelfsprekend is!

Hoe werkt geurmarketing?

Het verspreiden van jouw specifieke geur gebeurt door middel van een geurmachine. Geurmachines werken aan de hand van etherische oliën en zijn veilig voor mens, milieu en dier. Geurmachines zijn toepasbaar in ruimtes tot maar liefst 5.000 m2. En met onze geurmachine-service ben je altijd voorzien van een fijne geur in jouw bedrijf. Iedere 4 weken komt een TOPP-servicemedewerker langs om de geurmachine te voorzien van een nieuw busje. De machine zorgt ervoor dat de gewenste geur continu in de ruimte verspreid wordt. Naast geurmachines kunnen wij je ook voorzien in geurkaarsen, geurstokjes en geursprays.

Geurmarketing gratis uitproberen

Ben jij benieuwd welke geur past bij jouw bedrijf? Vraag dan nu een gratis geurproef aan! Dan komen wij langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Met ons geurenpalet én onze ervaring helpen we jou met het kiezen van de beste geur voor jouw bedrijf. Daarna stellen we de geurmachine af op de gewenste plek, waardoor er een constante geur in de ruimte is. Na twee weken nemen we contact met je op om je ervaring te polsen. Vraag dus direct een gratis geurproef aan en wij nemen contact met je op!