Schoonloopmatten

180715

Met een schoonloopmat is voeten vegen niet meer nodig, want vuil en vocht blijft achter in de mat! Samen met onze was- en wisselservice ben je verzekerd van een schone entree.

Maatwerk is mogelijk Zonder investering vooraf Huur vanaf €1,88 per week Ook met eigen logo of opdruk Snel op locatie geleverd
Ik heb interesse in dit product

Downloads

TOPP Schoonloopmat Download
Eigenschappen
Materiaal 50% Polyester & 50% Katoen
Afmetingen (in cm) Standaard & Maatwerk (max. 150 x 550 cm)
Dikte Standaard 8mm (11mm bij 3mm dikke rubber onderlaag)
Kleuren Antraciet, Bruin
Kenmerken Anti Slip, Waterabsoptie, Vuilafstotend

Omschrijving

Schoonloopmat op maat

Met een schoonloopmat op maat zorg je voor een schoon entree in jouw zaak. De vegende en reinigende werking van het schraapsel zorgt ervoor dat zand en vuil ook bij droog weer van de schoenen wordt gelopen. Door simpelweg over de schoonloopmat heen te lopen wordt al het vuil onder de schoenen verwijderd. De rubberen rug van een schoonloopmat is bestand tegen chemicaliën, vet en olie en zorgt ervoor dat de mat stevig op de grond blijft liggen.

Een kleine of een grote schoonloopmat nodig? Bij het kiezen van de juiste afmeting, is het goed om te weten dat de eerste meter van een schoonloopmat ongeveer 30% vuil opneemt van een schoen. Hoe langer de schoonloopmat, hoe meer vuil deze opneemt. En dat tot wel 80%.

Onze schoonloopmatten zijn in diverse afmetingen beschikbaar. De meest gangbare afmetingen van onze schoonloopmatten vind je hieronder:

  • 60 x 85 cm
  • 85 x 115 cm
  • 85 x 150 cm
  • 115 x 180 cm
  • 115 x 250 cm
  • 150 x 240 cm

Staat jouw afmeting er niet tussen? Onze schoonloopmatten kunnen ook op maat gemaakt worden.

Altijd een schone en veilige entree

Met de schoonloopmatten van TOPP is er altijd een schone en veilige oplossing op maat. Met een TOPP-deurmat voorkom je dat bezoekers en/of medewerkers vuil van buiten naar binnen lopen. De vegende en reinigende werking zorgt namelijk dat zand en vuil van de schoenen wordt gelopen. Zo blijft het vuil achter op de deurmat en bespaar jij op schoonmaakkosten.

Heb je bij nat weer last van een gladde vloer? Een droogloopmat zorgt ervoor dat, wanneer je eroverheen loopt, je schoenen direct goed droog zijn. Zo houdt je vocht eenvoudig buiten de deur en voorkom je gevaarlijke glijpartijen. De deurmatten van TOPP zijn altijd voorzien van een antislip op de achterzijde. Hierdoor voorkom je dat een mat gaat glijden of schuiven als er veel overheen wordt gelopen. Heb je tapijt? Geen probleem! Met onze rubberen ‘claw’ achterzijde zorgen de kleine haakjes ervoor dat de mat stevig op zijn plek blijft liggen, zodat ook hier glijpartijen mee voorkomen worden. Maar er zijn nog meer voordelen van onze deurmatten:

  • De schoonloopmat houdt vuil en vocht buiten de deur
  • De schoonloopmat voorkomt slijtage van de vloer
  • Onze schoonloopmatten zijn altijd voorzien van een antislip achterzijde
  • De schoonloopmat zorgt voor schone en droge voeten in slechts een paar stappen

Wil je een schoonloopmat op maat laten maken? Vraag direct een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Schoonloopmat huren of kopen

Onze schoonloopmatten zijn te huur of te koop. Kies je voor een huurmat? Dan kun je gebruik maken van onze was- en wisselservice. Volgens een afgesproken frequentie komen wij jouw schoonloopmat ophalen en zorgen wij ervoor dat er een andere, schone mat bij jouw entree komt te liggen. Deze service wordt periodiek herhaald. En wil je dat we een keertje extra komen? Dan pas je de frequentie eenvoudig aan. Zo kan jij je blijven focussen op je primaire werkzaamheden.

In 6 stappen de perfecte schoonloopmat
Hoe gaan wij te werk?

Stap 1: Vraag via onze website een offerte aan voor een schoonloopmat
Stap 2: Wij nemen contact met je op om je wensen te inventariseren
Stap 3: Je ontvangt van ons een prijsindicatie gebaseerd op de door jouw gewenste afmeting, het aantal matten en de onderhoudsservice
Stap 4: Toch nog iets wijzigen? Geef het gerust aan ons door en wij passen het voor je aan
Stap 5: Na akkoord wordt de deurmat binnen 5-7 werkdagen aan huis geleverd
Stap 6: De huurmatten worden periodiek gewassen en gewisseld. Deze service is desgewenst dagelijks opzegbaar

Offerte aanvragen