Hygiëne in het onderwijs

Een goede hygiëne zorgt voor minder verzuim onder leerlingen én leraren

Uit onderzoek blijkt dat het slecht is gesteld met het hygiëneniveau op Nederlandse scholen. Maar liefst de helft van alle scholen is harstikke vies. Leraren krijgen regelmatig klachten van leerlingen over de hygiëne op school. Waar de meeste klachten over gaan? De toiletten zijn niet goed schoon, er hangt een vieze geur in de toiletruimte, zeepdispensers zijn leeg of werken niet naar behoren en de wc-bril plakt.

Wij ontzorgen jouw school

Dat kan beter, vinden wij. En met onze jarenlange ervaring in het optimaliseren van hygiëne op scholen weten we waar we het over hebben. Wij zorgen niet alleen voor schone toiletten, maar creëren met onze oplossingen een frisse én veilige omgeving. Er zijn al zoveel dingen waar scholen zich mee bezig moeten houden en juist daarom helpen wij graag als partner op het gebied van hygiëne.

Benieuwd hoe TOPP jouw school naar een hoger hygiëneniveau kan tillen? Vraag een vrijblijvende offerte of adviesgesprek aan. Wij komen graag langs voor een gratis adviesgesprek, waarin we inventariseren wat de beste oplossing is voor jouw school.

 

Adviesgesprek inplannen

Of ontdek eerst hoe andere bedrijven ons ervaren.

 

Een slechte hygiëne op school draagt bij aan een hoger ziekteverzuim onder docenten

80% van de infectieziektes ontstaan door het niet wassen van de handen na een toiletbezoek

In een muf klaslokaal kunnen leerlingen zich slecht concentreren

Bij het kiezen van een school voor hun kinderen speelt een schone omgeving een grote rol voor ouders

De helft van de basisschoolleerlingen geeft aan liever thuis naar het toilet te gaan dan op school

Een zieke leraar blijft gemiddeld 14 dagen thuis

Persoonlijke aanpak

Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek komen we graag bij je langs om de juiste oplossing te adviseren. Want wij weten als geen ander dat ieder vraagstuk anders is en om een andere oplossing vraagt.

Als expert op het gebied van hand- en toilethygiëne denken we graag met je mee en inventariseren de oplossing op locatie. Daarna kan je van ons een voorstel op maat verwachten. Na akkoord komen wij langs voor een eerste installatie van onze dispensers. Hierna komt een vaste servicemedewerker periodiek op een vaste afgesproken dag bij jou langs en zorgt voor een frisse, schone én veilige beleving op jouw school. Zo zorgen wij ervoor dat je  nooit zonder verbruiksartikelen komt te zitten.

Is er iets kapot? Een TOPP-medewerker is altijd in de buurt. Dispensers en onderdelen kunnen we op locatie monteren en repareren. En zien we kansen om jouw school naar een nóg hoger hygiëneniveau te tillen? Dan delen we dit graag met jou. Dat is service die je van TOPP kan verwachten!

TOPP service

1. Persoonlijk adviesgesprek
2. Inventarisatie op locatie
3. Een TOPP-voorstel
4. Eerste levering/installatie
5. Voorraadbeheer
6. Onderhoud
7. Evaluatie en controle