Onderwijs

Bescherm leerlingen en docenten tegen micro-organismen

Wist je dat 80% van de infecties ontstaan door het niet wassen van de handen na bijvoorbeeld een toiletbezoek? Na een bezoek aan het kleine kamertje hebben we zo’n 200 miljoen bacteriën op onze handen die via onze slijmvliezen in ons lichaam terecht kunnen komen. Zeker op plekken als scholen is het desinfecteren van de handen éxtra belangrijk. Maar er is meer.

Toilethygiëne next level

Scholieren, docenten, ouders… met altijd wel iemand in de buurt die aan het snotteren is, blijven we elkaar aansteken. In 47% van de gevallen is een griepinfectie te voorkomen door het juist wassen van de handen. Een goed handreinigingsproduct is hierbij essentieel. Net als hygiënisch schoon sanitair. En daar blijkt het vaak mis te gaan. Uit onderzoek blijken wc’s op scholen hartstikke vies te zijn. Met een zes voor de toilethygiëne komen de meeste scholen niet positief uit de test. Dat kan beter en wij helpen je daar graag bij!

Gerelateerde oplossingen Alle oplossingen
Sectoren Sectoren

Sectoren

Met jarenlange ervaring in sectoren als restaurants en cafés, hotels, industrie, onderwijs, recreatie, zorg, kantoren of sportscholen weten we waar we het over hebben. Met welke oplossing mogen we jou helpen?

Bekijk sectoren
Toilethygiëne Toilethygiëne

Toilethygiëne

Altijd een fris & schoon toilet

Bekijk toilethygiëne
Dieptereiniging Dieptereiniging

Dieptereiniging

Een gezonde werk- en leefomgeving. Voor jou, je medewerkers én je klanten

Bekijk dieptereiniging
Geurmarketing Geurmarketing

Geurmarketing

Reuk bepaalt voor 75% ons gevoel, speel hierop in met de juiste geurbeleving en producten. Dé marketingmachine voor ondernemers

Bekijk geurmarketing
Deurmat op maat Deurmat op maat

Deurmat op maat

Houd vuil en vocht buiten de deur en geef direct je visitekaartje af

Bekijk deurmat op maat