Logomatten

180711

Ben je op zoek naar een deurmat met bedrijfslogo, tekst en/of foto? Eén ding is zeker: met een gepersonaliseerde deurmat van TOPP zorg jij voor een verbluffende entree!

Vrijblijvend en gratis ontwerp Hoge-kwaliteit print Maatwerk is mogelijk Geproduceerd binnen 48 uur Snel geleverd op locatie
Ik heb interesse in dit product

Downloads

TOPP Colorstar logomatten

TOPP Colorstar Logomatten Download TOPP Optibrush Buitenmat Download
Eigenschappen
Materiaal Polyester
Afmeting (in cm) Standaard & Maatwerk (max. 200 x 550 cm)
Dikte Standaard 8mm (11mm bij 3mm dikke rubber onderlaag)
Kleuren 66 kleuren
Kenmerken Vuilafstotend, UV-resistentie, Waterabsorptie

Gebruikshandleiding

Onze op maat gemaakte logomatten zijn de ideale keuze voor commercieel binnengebruik. Plaats ze bij de ingang, in lobby’s, aan receptiegebieden of waar dan ook in jouw bedrijf waar je jouw zakelijke identiteit wil laten stralen. Deze logomatten bieden niet alleen een functionele oplossing voor vuil en vocht, maar ook een krachtig middel om jouw bedrijfslogo, slogan, design of boodschap op een opvallende manier aan klanten, bezoekers en medewerkers te tonen.

Overeenkomende artikel nummers

Logomatten kunnen op diverse manieren gemakkelijk worden gereinigd om hun frisse uitstraling te behouden:

 1. Commercieel laten wassen: Als je logomatten een diepere reiniging nodig hebben, zorg dan dat er aan de wasvoorschriften wordt gehouden. Als je jouw logomatten ook door TOPP laat reinigen, ben je verzekerd van het beste resultaat voor jouw logomat.
 2. Regelmatig stofzuigen: Zorg voor dagelijks stofzuigen in gebieden met veel verkeer om vuil en deeltjes snel te verwijderen. In minder drukke gebieden volstaat wekelijks stofzuigen.
 3. Extractor of tapijtreinigingsmachine: Voor een grondige reiniging kun je een extractor of tapijtreinigingsmachine gebruiken.
 4. Afspuiten voor grof vuil: Indien nodig kun je de matten afspuiten om grof vuil te verwijderen. Dit is aanbevolen als er zwaar vuil op de matten ligt.
 5. Hang de mat op om te drogen na reiniging. Als alternatief kun je de logomatten volgens de wasvoorschriften in de droogtrommel drogen.

Wasvoorschriften:

 1. Spoelen, 2-3 Min. op een gemiddeld waterniveau met een maximale temperatuur van 49°C
 2. Spoelen (optioneel), 2-3 Min. op een gemiddeld waterniveau met een maximale temperatuur van 49 °C.
 3. Pauze, 2-3 Min. bij een hoge waterstand met een maximumtemperatuur van 49 °C.
 4. Spoelen, 2 Min. op een hoog waterniveau met koude temperatuur.
 5. Spoelen, 2 Min. op een hoog waterniveau met koude temperatuur.
 6. Extractie op lage snelheid, 1-2 Min.
 7. Afzuigen, op maximale G kracht (250G), 3-5 Min.
 8. Droog (optioneel), 5-10 Min. met een maximale trommeltemperatuur van 82 °C.
 9. Afkoelen, 5 Min.

Aanvullende aanbevelingen:

 1. Voor zwaar vervuilde matten, verhoog de temperatuur tot max. 60°C .
 2. De pauze mag niet hoger zijn dan een pH-waarde van 9,5. Gelieve niet-ionischedetergenten te gebruiken.
 3. Bij drogen, gelieve trommeltemperatuur van de droger onder 82°C te houden.
 4. Indien de matten niet voldoende drogen, kan men tijdens het laatste spoelen warmwater gebruiken van 49°C. Dit zal waterretentie doen dalen tijdens de extractie.
 5. Matten plat op de grond leggen na het wassen; laat de matten afkoelen vooraleermen deze oprolt.

Omschrijving

Logomat met jouw eigen logo?

Ben je op zoek naar een logomat voor binnen of buiten waarop je een persoonlijke boodschap kan plaatsen en zoek je tegelijkertijd naar de hoogste kwaliteit? Dan zit je absoluut goed bij TOPP. Wij leveren matten van absolute topkwaliteit die ook nog eens een duurzame keuze zijn. De vezel van deze deurmat met logo bestaat namelijk volledig uit gerecycled polyester in plaats van het gebruikelijke nylon. Polyester is veel meer vuilafstotend en droogt sneller dan alternatieve materialen, wat resulteert in een kwalitatief uitmuntende mat. Per m2 worden er 64 plastic flessen gerecycled. Dat is dus fijn voor jou én voor het milieu!

Logomat op maat

Onze logomatten hebben 66 standaard kleuren, een zeer goede waterabsorptie en tevens een verbeterde UV-resistentie, doordat de vezels niet meer alleen uit nylon bestaan. Er zijn een aantal standaard afmetingen beschikbaar, deze vind je hieronder. Afwijken is uiteraard mogelijk, want wij denken graag met je mee en geven advies op maat. Een kleine spelregel: je hebt een maximum van 200 x 550 cm.

 • 60 x 85 cm
 • 75 x 85 cm
 • 85 x 115 cm
 • 85 x 150 cm
 • 115 x 250 cm
 • 150 x 240 cm

De logomatten zijn standaard 8mm dik, maar met de 3mm dikke rubber onderlaag wordt een totale dikte van 11mm bereikt.

Altijd een schone en veilige entree

Met de logomatten van TOPP is er altijd een schone en veilige oplossing op maat. Met een TOPP-deurmat voorkom je dat bezoekers en/of medewerkers vuil van buiten naar binnen lopen. De vegende en reinigende werking zorgt namelijk dat zand en vuil van de schoenen wordt gelopen. Zo blijft het vuil achter op de deurmat en bespaar jij op schoonmaakkosten.

Heb je bij nat weer last van een gladde vloer? Een droogloopmat zorgt ervoor dat, wanneer je eroverheen loopt, je schoenen direct goed droog zijn. Zo houdt je vocht eenvoudig buiten de deur en voorkom je gevaarlijke glijpartijen. De logomatten van TOPP zijn altijd voorzien van een antislip op de achterzijde. Hierdoor voorkom je dat een mat gaat glijden of schuiven als er veel overheen wordt gelopen. Heb je tapijt? Geen probleem! Met onze rubberen ‘claw’ achterzijde zorgen de kleine haakjes ervoor dat de mat stevig op zijn plek blijft liggen, zodat ook hier glijpartijen mee voorkomen worden. Maar er zijn nog meer voordelen van onze deurmatten:

 • Met de logomat zorg je voor een verbluffend entree
 • De logomat houdt vuil en vocht buiten de deur
 • De logomat voorkomt slijtage van de vloer
 • Onze logomatten zijn altijd voorzien van een antislip achterzijde
 • De logomat zorgt voor schone en droge voeten in slechts een paar stappen

Wil je een schoonloopmat op maat laten maken? Vraag direct een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Logomat aanvragen: waar moet je op letten?

Een logomat aanvragen is kinderspel, maar voordat je dit doet is het handig om alvast een aantal zaken te bepalen. Door ons stappenplan te doorlopen, ligt er straks een mooie én passende logomat voor jouw deur.

Stappenplan logomat aanvragen

Logomatten met was- en wisselservice

Altijd een goede eerste indruk maken op jouw bezoekers of klanten? Door te kiezen voor onze was- en wisselservice beschik je altijd over een schone logomat. Het werkt als volgt: een servicemedewerker van TOPP komt volgens de afgesproken frequentie jouw mat ophalen en zorgt ervoor dat er een andere, schone mat bij jouw entree komt te liggen. En wil je dat we een keertje extra komen? Dan kun je de was- en wisselfrequentie eenvoudig aanpassen.

In 6 stappen de perfecte logomat
Hoe gaan wij te werk?

Stap 1: Vraag via onze website een offerte aan voor een logomat
Stap 2: Wij nemen contact met je op om je wensen te inventariseren
Stap 3: Je ontvangt van ons een eerste ontwerp en een prijsindicatie gebaseerd op de door jouw gewenste afmeting, het aantal matten en de onderhoudsservice
Stap 4: Toch liever een andere kleur? Geef je wijzigingen door en wij passen het gratis voor je aan
Stap 5: Na akkoord op de aanpassingen wordt de deurmat binnen 5-7 werkdagen aan huis geleverd
Stap 6: Heb je gekozen voor onze was- en wisselservice dan wordt de mat periodiek gewassen en gewisseld. Deze service is desgewenst dagelijks opzegbaar

Offerte aanvragen