Recreatie

Onbezorgd genieten

De sanitaire voorzieningen van campings en pretparken worden intensief gebruikt en vragen daarom regelmatig jouw aandacht. Jouw gasten komen in de eerste plaats voor hun plezier, maar niets bederft de pret zo erg als een bezoekje aan een vervuilde toiletruimte.

Tijd voor actie!

En met wisselende gasten die gebruik maken van het sanitair is het oppassen voor ziekteverwekkers die op de loer liggen. Tijd voor actie dus! Want met onze dieptereinigingsservice brengen onze servicemedewerkers de toiletpotten, wastafels en urinoirs terug in nieuwstaat. De unieke coating die wekelijks wordt aangebracht maakt hier het verschil. Overdraagbare ziektekiemen krijgen geen kans en aanhechting van vuil is er niet bij. En doordat we de dispensers onbeperkt vullen met handzeep, toiletpapier en luchtverfrissers heb je er écht geen omkijken meer naar. Ideaal, toch? Zo kan jij je tijd besteden aan jouw gasten om hen de beleving te bezorgen waarnaar ze op zoek zijn.

Gerelateerde oplossingen Alle oplossingen
Sectoren Sectoren

Sectoren

Met jarenlange ervaring in sectoren als restaurants en cafés, hotels, industrie, onderwijs, recreatie, zorg, kantoren of sportscholen weten we waar we het over hebben. Met welke oplossing mogen we jou helpen?

Bekijk sectoren
Toilethygiëne Toilethygiëne

Toilethygiëne

Altijd een fris & schoon toilet

Bekijk toilethygiëne
Dieptereiniging Dieptereiniging

Dieptereiniging

Een gezonde werk- en leefomgeving. Voor jou, je medewerkers én je klanten

Bekijk dieptereiniging
Geurmarketing Geurmarketing

Geurmarketing

Reuk bepaalt voor 75% ons gevoel, speel hierop in met de juiste geurbeleving en producten. Dé marketingmachine voor ondernemers

Bekijk geurmarketing
Deurmat op maat Deurmat op maat

Deurmat op maat

Houd vuil en vocht buiten de deur en geef direct je visitekaartje af

Bekijk deurmat op maat