Hygiëne in de recreatiesector

Onbezorgd genieten

Een dagje naar de dierentuin, pretpark of museum of een paar nachtjes verblijven op een camping: veel mensen kijken er al weken van tevoren naar uit. En natuurlijk komen jouw gasten voor hun plezier, dus niets bederft de pret zo erg als een bezoekje aan een vieze en rommelige toiletruimte.

Een schoon dagje uit

Hygiëne is onmisbaar voor de totaalbeleving van een dagje uit. Dus op plekken waar veel mensen over de vloer komen, is het des te belangrijker om te zorgen voor een schone, frisse en veilige beleving. Juist nu! Want een goede hygiëne ligt meer dan ooit onder een vergrootglas. En daar helpt TOPP jou graag bij.

Wij begrijpen dat iedere situatie anders is en daarom een andere oplossing vereist. Wij bieden daarom, naast een vrijblijvende offerte, de mogelijkheid voor een gratis adviesgesprek met één van onze experts.

 

Adviesgesprek inplannen

Of ontdek eerst hoe andere bedrijven ons ervaren

 

Sinds de coronacrisis stellen bezoekers veel hogere eisen aan hygiëne.

Waar veel mensen over de vloer komen, verspreiden ziekteverwekkers zich sneller.

Een vieze toiletruimte is de grootste irritatiefactor tijdens een dagje uit.

Gevolgd door overvolle afvalbakken op het toilet en ontbrekend hygiënepapier.

Slechte hygiëne zorgt ervoor dat bezoekers niet (snel) meer terugkomen.

Een negatieve review bereikt 2x zoveel mensen als een positieve review.

Persoonlijke aanpak

Of je nou eigenaar bent van een camping of werkt in de dagrecreatie: jij wil bezig zijn met je gasten. Dat snappen wij. Daarom nemen wij de zorg voor een goede hygiëne graag uit handen. Hoe we dit doen? Dat leggen we je graag uit.

Als expert op het gebied van hand-, toilet- en vloerhygiëne denken we met je mee en inventariseren de oplossing op locatie. Dit doen wij tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek. Daarna kan je van ons een voorstel op maat verwachten. Na akkoord komen wij langs voor een eerste installatie of levering. Hierna komt een vaste servicemedewerker periodiek op een vaste afgesproken dag bij jou langs en zorgt voor een frisse, schone én veilige beleving. Ook zorgen wij ervoor dat je nooit zonder verbruiksartikelen komt te zitten. En dat zonder wurgcontract: bij TOPP maak je altijd gebruik van flexibele contracten.

TOPP-service

1. Persoonlijk adviesgesprek
2. Inventarisatie op locatie
3. Een TOPP-voorstel
4. Eerste installatie of levering op locatie
5. Periodiek onderhoud
6. Voorraadbeheer
7. Tussentijdse evaluatie en controle