Watervrije urinoirs

Bespaar kostbaar drinkwater met het watervrije urinoir

Wanneer we het toilet doorspoelen gaat er zo’n 5 liter kostbaar drinkwater verloren. Dat is toch eigenlijk te gek voor woorden? En toch spoelen we dagelijks liters en liters kostbaar drinkwater door het toilet. Zonde! Het watervrije urinoir van URIMAT maakt hierin het verschil.

Watervrij en geurloos

Hoogwaardige materialen, een speciale coating en een MB-Active Reiniger zorgen er samen voor dat bacteriën zich niet kunnen hechten aan het oppervlak. In combinatie met de afwezigheid van een spoelrand zorgt dit voor een optimale hygiëne. Daarnaast maakt de MB-Active Trap spoelen met water overbodig. Dit slimme systeem met gepatenteerd membraan zorgt voor een watervrije én geurloze toiletervaring! Benieuwd hoe dat werkt? Bekijk het filmpje onderaan de pagina.

De MB-Active Trap gaat 6.000 plasbeurten mee

Het URIMAT-urinoir is eenvoudig te reinigen waarbij onaangename geurtjes geen kans krijgen. Door na ca. 6000 plasbeurten periodiek onderhoud uit te voeren voorkom je geurproblemen en verstopping. Het urinoir levert je dus een hoop voordelen op en is niet alleen goed voor het milieu, maar je bespaart ook nog eens op water. Dát is duurzaam ondernemen tot in de details!

Periodiek onderhoud URIMAT watervrij urinoir

Bij ongeveer elke 6000 plasbeurten dient de MB-ActiveTrap te worden vervangen om geurproblemen en verstoppingen te voorkomen.

TOPP biedt de volgende mogelijkheden:

  • Levering: van de MB-ActiveTrap en MB-Active Reiniger.
  • Service: TOPP verwijdert de oude en plaatst een nieuwe MB-ActiveTrap. Tevens wordt de leiding gespoeld om aanslag in de leiding weg te spoelen en om verstoppingen te voorkomen.

Het voordeel als je kiest voor de service van TOPP:

  • De zekerheid dat de MB-ActiveTrap correct en tijdig wordt vervangen.
  • De hygiëne van de watervrij urinoir blijft op een hoog niveau.
  • Franco levering MB-ActiveTrap en MB-Active Reiniger.
  • Het periodiek spoelen van de afvoerleidingen. Hierdoor worden verstoppingen voorkomen.

Lees meer over MB Active Traps.

Voordelen
Minimaliseert het verspreiden van aerosolen Geen verstopping bij goed onderhoud Besparing op kostbaar drinkwater Reukloos
Gerelateerde producten
Terug naar overzicht