Buitenmat met logo

180712

Op zoek naar een deurmat voor buiten met logo of tekst? Eén ding is zeker: met een gepersonaliseerde deurmat van TOPP trek jij de aandacht van voorbijlopend publiek!

Levenslange garantie! Vrijblijvend en gratis ontwerp Voor alle weersomstandigheden Maatwerk is mogelijk Geproduceerd binnen 48 uur
Ik heb interesse in dit product

Downloads

TOPP Colorstar logomatten

TOPP Optibrush Buitenmat Download
Eigenschappen
Materiaal Nylon
Afmeting (in cm) Max. 200 x 1000 cm of 240 x 550 cm
Dikte 11mm hoog
Kleuren Max 2 verschillende kleuren
Kenmerken Bestand tegen bleekmiddel en chemicaliën, drijft vocht af

Omschrijving

Buitenmat met logo

Ben je op zoek naar een logomat voor buiten waarop je een persoonlijke boodschap kan plaatsen en zoek je tegelijkertijd naar de hoogste kwaliteit? Dan zit je absoluut goed bij TOPP. Wij leveren matten van absolute topkwaliteit die ook nog eens een duurzame keuze zijn. De vezel van deze buitenmat met logo bestaat uit duurzame nylon monovezels. De vegende en reinigende werking zorgt dat zand en vuil van de schoenen wordt gelopen. Door de drainageopeningen van de buitenmat wordt vocht eenvoudig afgevoerd. Dat is ideaal voor een deurmat die ook bij nat weer buiten ligt!

Ben je toch op zoek naar een deurmat voor binnen met logo? Onze deurmatten hebben 66 standaard kleuren en zijn het visitekaartje voor jouw bedrijf!

Buitenmat op maat met logo

Onze buitenmatten hebben 5 standaard kleuren, een zeer goede afwatering en zijn bleekmiddel- en chemicaliënbestendig, doordat de vezels uit duurzame nylon brush monovezels bestaan. Er zijn een aantal standaard afmetingen beschikbaar, deze vind je hieronder. Afwijken is uiteraard mogelijk, want wij denken graag met je mee en geven advies op maat. Een kleine spelregel: je hebt een maximum van 240 x 550 cm of 200 x 650 cm en een buitenmat mag uit maximaal twee verschillende kleuren bestaan. Ervaar onze beste prijs door te kiezen voor onze standaardafmetingen:

  • 60 x 85 cm
  • 75 x 85 cm
  • 80 x 120 cm
  • 85 x 150 cm / 85 x 300 cm
  • 120 x 180 cm / 120 x 200 cm / 120 x 240 cm
  • 150 x 200 cm / 150 x 250 cm / 150 x 300 cm

Eenvoudig te wassen

De buitenmatten kunnen op verschillende manieren worden gereinigd. De mat kan regelmatig worden gestofzuigd om direct weer te worden gebruikt. En wil je hardnekkig vuil van de mat verwijderen? Dan kan je de mat afspuiten met water. Zo maak je altijd een goede eerste indruk op jouw bezoekers of klanten.

In 5 stappen de perfecte buitenmat
Hoe gaan wij te werk?

Stap 1: Vraag via onze website een offerte aan voor een buitenmat
Stap 2: Wij nemen contact met je op om je wensen te inventariseren
Stap 3: Je ontvangt van ons een eerste ontwerp en een prijsindicatie gebaseerd op de door jouw gewenste afmeting
Stap 4: Toch liever een andere kleur? Geef je wijzigingen door en wij passen het gratis voor je aan
Stap 5: Na akkoord op de aanpassingen wordt de buitenmat binnen 5-7 werkdagen aan huis geleverd

 

Offerte aanvragen