Envida, Zorg

We willen allemaal een goed leven hebben, het liefst zo lang en zelfstandig mogelijk. Envida biedt thuis alle hulp, verzorging en voorzieningen voor mensen op leeftijd en die moeite beginnen te krijgen met de dagelijkse dingen. Zo kunnen zij het leven blijven leiden zoals zij dat willen, ook als zij te maken hebben met een langdurige ziekte. Daartoe zijn Envida’s medewerkers altijd dicht in de buurt, waar hij/zij ook woont in Maastricht of het Heuvelland.

Waar de focus van Envida ligt op het bieden van alle hulp met de dagelijkse dingen en zo prettig mogelijke leefomgeving te geven voor haar cliënten, help TOPP Envida bij het creëren van deze leefomgeving door middel van geurbeleving. Het team van TOPP Zuid Nederland ontzorgt Envida door iedere vier weken langs te rijden en ervoor te zorgen dat deze beleving van verschillende geuren blijft.

Waarom kiest de Cockpit voor TOPP?

De persoonlijke manier van werken, het altijd dicht in de buurt zijn, snel kunnen schakelen bij mogelijke intensiteit veranderingen en de verscheidende mogelijkheden in de bloemachtige geurenassortiment was doorslaggevend om een lange termijn relatie aan te gaan met TOPP.

Terug naar overzicht