Cito Benelux

Cito Benelux staat voor een hoge kwaliteit dienstverlening. Dat zie je terug in de samenwerking met toonaangevende partners, zoals Rittal BV., Phoenix Contact BV en EPLAN BV. Hierin faciliteert Cito Benelux onder andere in het leveren van goede professionals, efficiëntie en kennisdeling. Samen werken deze bedrijven aan het leveren van innovatieve, betrouwbare en duurzame technische oplossingen.

Bij het leveren van een hoge kwaliteit dienstverlening, horen natuurlijk partners die voor diezelfde hoge kwaliteit kiezen. Waar Cito Benelux op zijn beurt zijn samenwerkingen faciliteert, faciliteert TOPP Cito Benelux op gebied van hygiëne.

Alles in één

De efficiëntie die Cito Benelux voor zijn partners nastreeft, wordt doorgetrokken in de hele organisatie. Vandaar ook dat zij op zoek waren naar een partner waar zij meerdere zaken bij konden regelen. En dat vonden ze bij TOPP: van toiletrolautomaten tot handdoeken en van (sporadisch gebruik van) schoonloopmatten tot hygiëneboxen.

Niks te klagen

In het facilitaire werkveld krijg je, volgens Eelke Kootstra, Manager Facilitaire Zaken bij Cito Benelux, vrijwel nooit complimenten wanneer iets goed gaat, alleen maar opmerkingen wanneer iets fout gaat. Maar die klachten? Die hoort Eelke ook nooit. De producten die zij in gebruik hebben, worden veelal gebruikt door de lokale schoonmaakorganisatie en zijn eenvoudig in gebruik. Een win-win situatie; want zo werkt het fijn en voordelig voor alle partijen!

Eerlijke samenwerking

‘’TOPP is een partij die meedenkt met duidelijke communicatie. We worden op de hoogte gehouden van leveringen en eventuele vertragingen. Ze zijn zelfs zo eerlijk om te bellen over het zakken van de inkoopprijzen, zodat het voor ons ook weer een stukje voordeliger wordt.’’

Terug naar overzicht