NWO

De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) is er voor het bevorderen van kwaliteit en vernieuwing in de wetenschap. Elk jaar investeert het bijna 1 miljard euro in wetenschappelijke onderzoeken. Zij kwamen bij TOPP terecht na hun zoektocht naar fijne dameshygiëneboxen.

Via een aanbesteding kwam de NWO in contact met TOPP. Verschillende kandidaten dienden hun voorstel in, maar wij mochten uiteindelijk de opdracht aannemen. Waarom?

“Dit heeft te maken met verschillende factoren, met name omdat het om een aanbesteding gaat. Dan zijn er gewoon een aantal duidelijke eisen waaraan men moet voldoen. Maar TOPP had ook de boxen die wij hadden op maat en dat was voor ons wel een belangrijke factor”, zo leg Marco Blom, manager bij NWO, uit.

Duidelijke afspraken en korte lijntjes

Marco is erg te spreken over de samenwerking en had een aantal goede gesprekken met Jeffrey. “Dit voelde gelijk goed aan. We hebben duidelijke afspraken gemaakt die nu in het contract zijn vastgelegd”, zo legt hij uit. “En als het gaat om het contact met de servicemedewerkers, deze is ook helemaal prima! We hebben geen problemen en als er wat is dan geven we dit aan en wordt het eigenlijk direct opgelost. De lijntjes zijn kort en dat werkt heel prettig voor ons.”

Maandverbandboxen

Sinds april van 2023 levert TOPP de maandverbandboxen aan NWO en komen we eens in de twee weken langs. Tijdens deze servicebeurt legen en desinfecteren we de dameshygiëneboxen en zorgen we voor een goede reiniging.

Vanuit TOPP zijn wij ook erg te spreken over de samenwerking met NWO!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag gerust een gratis adviesgesprek aan.

Terug naar overzicht