Schoonloopmatten

Deurmatten; geef direct bij binnenkomst jouw visitekaartje af

Vuil en vocht houd je graag buiten de deur. Onze schoonloop-, logo- of droogloopmatten zorgen hiervoor en dát alleen al door er overheen te lopen. Voeten vegen is dan ook niet meer nodig. De vegende en reinigende werking van het schraapsel zorgt ervoor dat zand en vuil ook bij droog weer van de schoenen wordt gelopen. De rubberen rug is bestand tegen chemicaliën, vet en olie en zorgt ervoor dat de mat stevig op de grond blijft liggen. Onze matten zijn met recht, geraffineerde schoonmakers.

Een verbluffend entree

Een eerste indruk kun je maar een keer maken en dat kun je doen met een gepersonaliseerde logomat. Het perfecte visitekaartje voor je bedrijf! De logomat is helemaal naar wens te personaliseren. En doordat deze volledig gemaakt is van polyester in plaats van nylon wordt daarbij ook aan het milieu gedacht. Het 50% gerecycled P.E.T. polyester is daarnaast beter vuilafstotend, droogt sneller, heeft een goede waterabsorptie en verbetert de UV-resistentie waardoor de kleuren van Colorstarmatten langer mooi blijven. De matten, die in 60 kleuren leverbaar zijn, zijn er in verschillende formaten maar ook maatwerk matten met een maximum formaat van 200 x 550 cm is mogelijk. Dát is nog eens een verbluffend entree!

In 7 stappen een TOPP-deurmat!

Stap 1: Vraag via onze website een offerte aan voor een deurmat.
Stap 2: Wij nemen persoonlijk contact met je op om je wensen te inventariseren.
Stap 3: Je ontvangt van ons een prijsindicatie gebaseerd op jouw gewenste afmeting, aantal matten en mogelijke onderhoudsservice.
Stap 4: Een logomat? We maken een ontwerp en laten je zien wat top(p) inhoudt!
Stap 5: Toch nog iets wijzigen? Geef het gerust aan ons door en wij passen het voor je aan.
Stap 6: Na akkoord wordt de deurmat binnen 5-7 werkdagen aan huis geleverd.
Stap 7: Heb je gekozen voor onze was- en wisselservice dan wordt de mat periodiek gewassen en gewisseld. Deze service is desgewenst dagelijks opzegbaar.

)
Gerelateerde oplossingen Alle oplossingen
Geurbeleving Geurbeleving

Geurbeleving

Reuk bepaalt voor 75% ons gevoel, speel hierop in met de juiste geurbeleving en producten. Dé marketingmachine voor ondernemers

Bekijk geurbeleving