Deurmat op maat

Geef direct bij binnenkomst jouw visitekaartje af

Een deurmat op maat is onmisbaar in iedere winkel, op kantoor of in de horeca. Met een deurmat houd je namelijk niet alleen vuil en vocht buiten de deur, je geeft óók direct een visitekaartje af. TOPP is specialist in deurmatten op maat. Of het nou gaat om een schoonloopmat, een droogloopmat, een logomat of drooglooptegels: wij zorgen voor een unieke binnenkomer bij jou op de zaak. Wij snijden je deurmat op maat en zorgen ervoor dat deze netjes wordt gelegd. En sluit je ook nog eens een was- en wisselservice met ons af, dan ben je áltijd verzekerd van een schone deurmat.

Kies jouw deurmat op maat

Bij TOPP kun je kiezen uit de volgende deurmatten:

Deurmatten met was- en wisselservice

Bij intensief gebruik wordt een deurmat vies, dat is een feit. Wil je altijd verzekerd zijn van een schoon entree, kies dan voor onze was- en wisselservice. Deze service kan bij iedere deurmat worden afgesloten. Volgens een afgesproken frequentie komen wij jouw mat ophalen en zorgen wij ervoor dat er een andere, schone mat bij jouw entree komt te liggen. Deze service wordt periodiek herhaald. En wil je dat we een keertje extra komen? Dan pas je de frequentie eenvoudig aan. Handig!

Advies op maat

Een deurmat op maat laten maken? Vraag direct een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

)
Gerelateerde oplossingen Alle oplossingen
Geurmarketing Geurmarketing

Geurmarketing

Reuk bepaalt voor 75% ons gevoel, speel hierop in met de juiste geurbeleving en producten. Dé marketingmachine voor ondernemers

Bekijk geurmarketing