Dieptereiniging

Glimmend sanitair, daar worden wij bij TOPP écht vrolijk van. Maar we weten ook dat het er onder dat glimmende laagje heel anders uit kan zien. Wekelijks onderhoud van jouw sanitair betekent bij ons dan ook niet alleen een fris doekje over de bril, maar een grondige reiniging van het sanitair. Dieptereiniging noemen we dat. Wedden dat jij daar net zo vrolijk van wordt als wij?

Bespaar 30% op je schoonmaakkosten

Dieptereiniging is een service waarbij onze medewerkers iedere week jouw sanitaire ruimte heel grondig schoonmaken. Hierbij worden óók lastige plekjes en hoekjes in het toilet meegenomen. Schoonmaken tot in de kern noemen wij dat, mét een langdurig resultaat. Na een dieptereiniging blijft jouw sanitair namelijk tot wel 7 dagen lang schoon en fris. En wil je tussentijds toch extra (laten) schoonmaken? Het sanitair reinigen met een schoon doekje of een spons is dan voldoende. Hierdoor bespaar jij maar liefst 30% op jouw reguliere schoonmaakkosten!

Adviesgesprek inplannen

Een veilig en schoon leefklimaat

Tijdens een dieptereiniging brengen wij een kiemdodende coating aan, waardoor bacteriën zich gedurende 7 tot 9 dagen niet kunnen hechten. Hiermee zorgt een dieptereiniging voor een 99% bacterievrij toilet. Ook vuil en kalk zullen zich na het aanbrengen van de coating niet meer hechten aan de wastafel, het toilet of het urinoir. Geen zorgen: de professionele reinigingsmiddelen waar wij mee werken zijn vrij van agressieve chemicaliën, dus vriendelijk voor mens en milieu.

De voordelen van onze dieptereiniging:

● Geen omkijken naar de schoonmaak van het sanitair, want wij komen wekelijks langs
● Tijd- én kostenbesparing omdat het reguliere schoonmaakwerk tussendoor sneller klaar is
● Geldbesparing omdat onderhoud en service van zeepdispensers, luchtverfrissers en urinoirroosters is inbegrepen
● Een gezonder werk- en leefklimaat voor jouw medewerkers en bezoekers
● Een hoger hygiëneniveau met minder arbeidsuren
● Een belofte die wij week-in-week-uit nakomen en die dagelijks opzegbaar is
● Wij zorgen voor een persoonlijke én professionele aanpak en jij krijgt één vast aanspreekpunt

Naast een wekelijkse dieptereiniging verzorgen wij ook een periodieke reiniging. Meer weten? Klik op ‘lees meer’.