Cora van de Mora

Iedereen kent de ‘mmm van Mora’- reclame wel. Maar wist je dat snackfabrikant Mora al ruim 10 jaar klant is van TOPP Zuid-Nederland? Wij praten je bij!

Hoe is Mora bij TOPP terechtgekomen?

In de voedselindustrie is een hoog hygiëneniveau erg belangrijk. Voor de komst van TOPP had Mora veel verschillende bedrijven die van alles deden op dit gebied. Maar al die verschillende bedrijven zorgden naast een schone omgeving ook voor administratieve rondslomp. Franchiseondernemer Roberto zag zijn kans schoon en maakte een afspraak!

Alles onder één dak

Na een aantal gesprekken was de kogel door de kerk: TOPP mocht zich op kleine schaal bewijzen binnen Mora. Dat ging goed en al snel mochten wij onze diensten uitbreiden. Nu voorzien wij ze van ons complete pakket en heeft Mora alles onder één dak. Dat werkt makkelijker én een stuk efficiënter.

Wat maakt dit project bijzonder?

Mora is een hele fijne plek om te werken, ook voor onze servicemedewerkers. En houden zij pauze, dan kan dat uiteraard onder het genot van een ‘’mmm Mora’’- frikandel.

Reactie van de klant

Mora vindt dat TOPP, en met name de servicemedewerkers, deel uitmaken van de organisatie. Ze hebben nog nooit meegemaakt dat wij niet kwamen opdagen én we houden ons aan onze beloftes en afspraken. Dat onze servicemedewerker Stefan met Cora op de foto moest, was dan ook geen vraag, maar (bijna) een eis. Al met al een geweldig (TOPP) resultaat!

 

Terug naar overzicht