OBS Sterrendonk

OBS Sterrendonk is een sfeervolle, openbare basisschool en voorschool met: onderwijs en buitenschoolse opvang in nauwe samenwerking onder één dak, aandacht voor het sociaal emotioneel welbevinden van kinderen, gezonde school met veel aandacht voor sport en bewegen en goed gestructureerde en opbrengstgerichte lessen, kortom een STER in onderwijs!

Bij Sterrendonk zorgen wij periodieke voor het diepreinigen van de sanitaire ruimtes, zodat ook in het kleinste kamertje de leerlingen en leerkrachten gebruik maken van een hygiënische en veilige omgeving. Hetgeen dat naadloos aansluit bij de visie van Sterrendonk: een gezonde school zijn.

Waarom kiest Sterrendonk voor TOPP?

In combinatie met het schoonmaakteam zorgt TOPP voor een periodieke sanitaire diepreiniging. Zo worden ook de moeilijk bereikbare plekken grondig onder handen genomen. Moeilijke bereikbare zoals, de scharnieren, toiletbrildempers, achterkant pot, onder de randen en chroom sifons, maar ook de vloer dat vaak een bron is van bacteriën dat kan zorgen voor stankoverlast. Al circa tien jaar maakt Sterrendonk gebruik van deze service. Omdat scholen altijd met een onderwijsbudget werken, is het voor elke school een uitdaging te kijken wat binnen het budget past. Zo leveren wij bij Sterrendonk een service op maat, zodat het binnen het budget past en de leerlingen en leerkrachten optimale hygiëne kunnen ervaren, ook in het kleinste kamertje.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? een TOPP-ondernemer bij jou in de buurt maakt graag kennis.

Persoonlijk kennismaken

Terug naar overzicht