TOPP Tilburg

Eigen baas zijn – zonder het gedoe van een eigen bedrijf

Wil je eigen baas zijn, maar niet je eigen bedrijf runnen? Wil je gegarandeerde inkomsten, maar niet alle inkoop, marketing en administratie zelf regelen? Word franchisenemer bij TOPP in Tilburg en laat jouw regio kennismaken met ons totaalconcept op het gebied van hygiëne! Neem vandaag nog contact met ons op of lees verder om meer te weten over franchisen bij TOPP.

Kom direct met ons in contact

Voor jezelf beginnen. Het is voor veel mensen een droom. Toch laten de meesten zich tegenhouden door de werkelijkheid. Want een eigen onderneming starten klinkt aantrekkelijk, maar je hebt ook te maken met de rompslomp van een eigen bedrijf. Zaken als administratie, inkoop en marketing nemen veel tijd en energie in beslag, en dan moet je óók nog zorgen dat de klanten jou weten te vinden.

Jij focust op het ondernemen, TOPP regelt de rest

Bij TOPP maken wij niet alleen hygiëne makkelijk, we maken óók het ondernemen makkelijk. Als franchisenemer onderneem je onder de paraplu van een bewezen formule, zodat je profiteert van de voordelen én het vangnet van een gevestigde organisatie. De meeste randzaken die bij het ondernemerschap horen zijn centraal geregeld, waardoor jij je vrijwel volledig kunt focussen op het ondernemen. Zo maken wij jouw ondernemersdroom werkelijkheid!

Franchisenemer worden bij TOPP betekent:

 • Hulp op het gebied van inkoop, ICT en administratie en ondersteuning bij lokale marketing
 • Gegarandeerde inkomsten door onze abonnementenservice
 • Online zichtbaarheid door landelijke marketing – hier hoef je niks voor te doen!
 • Samenwerken met exclusieve leveranciers

Start je eigen vestiging in de regio Tilburg

Lonkt het ondernemerschap en woon je in (de omgeving van) Tilburg? Neem je toekomst in eigen handen en start een TOPP-vestiging in deze regio.

Regio Tilburg in cijfers

 • Locatie TOPP-vestiging: Tilburg
 • Aantal inwoners: 230.000
 • Gemiddelde leeftijd: 40,6 jaar
 • Bevolkingsontwikkeling aantal: 3.248
 • Bevolkingsgroei: 1,4%
 • Verwachtte groei 2050 t.o.v. 2023 14.1%
 • Top 3-sectoren in regio Tilburg: groot- en detailhandel, bouw, kantoren
 • Potentiële jaaromzet: 1.117.945,92

TOPP en jij: een gouden match?

Jij hebt ambitie en verkooptalent. Je vindt het leuk om met mensen te werken en zet graag die extra stap. Bovendien herken jij je in onze kernwaarden: vrijheid, aandacht en resultaat.

Vrijheid 
Je houdt ervan om in vrijheid te ondernemen. Je besteedt je tijd efficiënt, zodat je ruimte overhoudt om nieuwe kansen te zien én aan te grijpen. Maar vrijheid uit zich ook in flexibele afspraken met klanten. Wurgcontracten? Daar zijn we allergisch voor bij TOPP. Maar vrijheid betekent bij ons ook voldoende tijd voor je medewerkers én voor jezelf. Je werk vind je belangrijk, maar je privétijd met je gezin óók.

Aandacht
Je vindt het belangrijk om klanten de persoonlijke aandacht te geven die zij van jou verwachten. Je speelt graag kort op de bal en houdt ervan problemen direct op te lossen. Actiegericht ondernemen: dát is waar je voor staat.

Resultaat
Jij doet mee om te winnen! Maar wél op een betrouwbare manier, zodat de klant op jou kan rekenen. Je doet wat je zegt en zegt wat je doet. Geen addertjes onder het gras.

Dit is TOPP

 • Bewezen concept: sinds 1999 in Nederland
 • We groeien jaarlijks: alleen al in 2023 hebben we ons concept bij 1500+ bedrijven geïmplementeerd
 • We zijn een platte organisatie. Door korte lijnen tussen franchisenemer en -gever zorgen we voor maximaal succes en een financieel aantrekkelijke toekomst

Al acht franchisenemers gingen jou voor

Melvin, eigenaar TOPP Rotterdam: “Waarom ik voor TOPP heb gekozen? Ik zag de waarde van TOPP in de markt, het is een bewezen succesformule. Het ontzorgen van de klant, écht van toegevoegde waarde zijn, dát sprak me aan. Doordat TOPP met regionale ondernemers werkt hebben klanten altijd één vast aanspreekpunt, dat werkt. Maar ik word als ondernemer ook zelf ontzorgd. Als franchisenemer heb ik geen omkijken naar de website of marketing, ik krijg hulp bij de boekhouding en administratie. Zo blijft er meer vrijheid over voor het ondernemen.”

Jouw investering

Onze franchisenemers investeren gemiddeld 50.000 tot 150.000, afhankelijk van de bestaande omzet en winst. Het minimale eigen vermogen bedraagt 25.000. Wij vertellen je er graag meer over tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Hoe nu verder?

Ben jij die TOPP-verkoper die we zoeken? En herken jij jezelf in ons verhaal? Heb jij een passie voor ondernemen en ben je service- en klantgericht? Dan ontmoeten we jou graag!

 1. Vul je gegevens in op deze pagina en ontvang meer informatie over onze franchiseformule.
 2. Je wordt uitgenodigd voor een eerste kennismaking op ons kantoor in Zevenaar.
 3. In een tweede gesprek lichten we onze formule verder toe.
 4. Hierna maak jij een financieel plan én een ondernemingsplan. Ook krijg je vier weken bedenktijd.
 5. Ben jij nét zo enthousiast als wij? Dan teken je de franchiseovereenkomst.

TOPP is erkend lid van de Nederlandse Franchise Vereniging.