25 jun 2024

TOPP neemt sanitaire oplossingen van Initial Nederland over

TOPP, een toonaangevend bedrijf in hygiënische dienstverlening, heeft de afdeling voor sanitaire oplossingen van Initial Nederland overgenomen. Deze overname stelt TOPP in staat om haar unieke service en klantgerichtheid verder uit te breiden en meer bedrijven te voorzien van hoogwaardige hygiëneoplossingen.

Voor de bestaande klanten van Initial Nederland verandert er niets, behalve dat zij voortaan kunnen profiteren van de bekende TOPP-service. TOPP gaat altijd voor de hoogste standaard in hygiëne en comfort, met een persoonlijke benadering en korte lijnen met klanten.

Waarom koos Initial Nederland voor TOPP?

Initial Nederland koos voor een overname door TOPP vanwege de sterke familiebedrijfscultuur en persoonlijke benadering. TOPP biedt een efficiënte service met vaste medewerkers die op vaste dagen langskomen, waardoor klanten volledig ontzorgd worden op het gebied van hygiëne.

Over TOPP en de groeiambities

TOPP biedt een totaalconcept op het gebied van hygiëne, waarbij ze verder gaan dan een traditioneel schoonmaakbedrijf. TOPP werkt met een franchiseconcept, waardoor klanten altijd kunnen rekenen op een lokale partner die betrokken is en bekend is met de specifieke behoeften van de regio. Op dit moment zijn er zes franchisenemers aangesloten bij TOPP. De ambitie is om binnen de komende vijf jaar dit aantal te laten groeien naar 15 tot 19 franchisenemers, om zo hun unieke service en klantgerichtheid verder uit te breiden.

TOPP kijkt ernaar uit om samen met de klanten van Initial Nederland een nieuwe standaard in sanitaire hygiëne neer te zetten en hen te blijven ontzorgen met hun hoogwaardige en persoonlijke dienstverlening.