11 jul 2023

TOPP verwelkomt nieuwe franchisenemer in Regio Gooi- en Vechtstreek

Facilitair dienstverlener TOPP is verheugd om Arjan den Blanken te verwelkomen als nieuwste franchisenemer in de regio Gooi- en Vechtstreek. Met zijn uitgebreide ervaring in de techniek en sales, brengt Den Blanken veel kennis en expertise met zich mee. Onlangs is Den Blanken gestart binnen het groeiende TOPP-team.

Den Blanken opereert vanuit het vestigingsadres in Huizen, waarbij het werkgebied Almere, Gooi en de Vechtstreek, Amersfoort en Utrecht Noord omvat. Hij richt zich daarbij op het bedienen van diverse sectoren, waaronder horeca, zorg, scholen, hotels en restaurants. Onlangs is Den Blanken van start gegaan bij TOPP. Inmiddels heeft hij onder andere productkennis opgedaan, klanten leren kennen en verschillende trainingen gekregen.

Uniek niche concept

“Ik zie TOPP als een geweldige basis waarop ik kan groeien en waar ik volledige controle heb over mijn eigen beslissingen en de groei van mijn onderneming”, vertelt Den Blanken. “Het concept van TOPP sprak me direct aan, omdat het geen standaard schoonmaakbedrijf is, maar echt een uniek, niche concept. Daarnaast is het een product dat ook altijd nodig is.”

Onderscheidende onderneming

TOPP onderscheidt zich door een combinatie van hoogwaardige producten en diensten aan te bieden. Een schoon toilet voor iedereen is daarbij de belangrijkste missie. De kersverse franchisenemer gaat er voor om zijn klanten een uitstekende service en ondersteuning te bieden, zo vertelt hij: ‘’Ik wil er echt voor mijn klanten zijn. 24 uur per dag ontzorgen. Dat ze zich altijd happy voelen over de prijsstelling en een goede service op niveau krijgen.’’ Naast zijn organisatorische en acquisitietaken richt Den Blanken zich op het ondersteunen van zijn team en het waarborgen van een optimale klanttevredenheid.

Vrijheid als ondernemer binnen een sterk team

Als franchisenemer van TOPP profiteert Den Blanken van de vrijheid en flexibiliteit van het ondernemerschap, terwijl hij kan rekenen op de steun van het ervaren TOPP-team en mede-franchisenemers. Hoewel het ondernemerschap hem niet onbekend is, wordt deze nieuwe franchise voor TOPP wel een nieuwe uitdaging: ‘’Ik heb altijd als ZZP’er gewerkt in de verkoop binnen de werktuigbouwkunde. Bij mijn laatste werkgever was dit op commissiebasis, maar hier zat geen groei meer in voor mij”, vertelt Den Blanken eerlijk. ‘’Bij TOPP kan ik de organisatie binnen de regio laten groeien door eigen kennis en kunde.’’

TOPP blijft groeien

TOPP Nederland is een groeiende organisatie met meerdere franchisenemers die samenwerken om een sterke positie in de markt te behouden en uit te breiden. “Ik ben erg positief over mijn eerste kennismaking met TOPP. De oprichters hebben me warm ontvangen en ik heb veel enthousiasme ervaren gedurende het traject. Het sparren met andere franchisenemers, die uit de praktijk komen en weten hoe het werkt, is een waardevolle aanvulling bij het vormgeven van mijn organisatie.”

Ambitieuze doelen

Voor zijn franchise heeft Den Blanken ambitieuze doelen voor ogen. Naast het streven naar groei binnen zijn onderneming, zet hij zich in voor de algehele groei van TOPP Nederland. ‘’Ik geloof sterk in de kracht van het franchisemodel en de samenwerking tussen franchisenemers’’, vertelt Den Blanken, die kansen ziet om TOPP als een grote speler in de markt te positioneren. ‘’Niet alleen op regionaal niveau, maar ook landelijk’’, voegt hij eraan toe.

Met de komst van Arjan den Blanken als franchisenemer in Regio Gooi- en Vechtstreek versterkt TOPP haar positie in de regio en zet ze een nieuwe stap in haar groeistrategie. TOPP blijft zich inzetten om klanten de best mogelijke service te bieden en het unieke concept verder uit te breiden naar nieuwe marktsegmenten.

Ook franchisenemer worden bij TOPP? Dat kan! Lees er hier alles over.