McDonald’s

Wie kent ‘m niet: de McDonald’s. Bijna iedereen heeft er wel eens gegeten. Het is niet voor niets de grootste restaurantketen ter wereld. Ook TOPP komt hier regelmatig over de vloer. Bij meerdere restaurants verzorgen wij namelijk de toilethygiëne. En dat doen we al meer dan twintig jaar!

Het begon ooit met één restaurant in Rijnstraat Arnhem, maar onze service verspreidde zich al snel als een lopend vuurtje. Daarom mag TOPP zich inmiddels partner noemen van bijna 150 restaurants van McDonald’s, verspreid over heel Nederland.

Service tot in het kleinste kamertje

Met onze service voor toilethygiëne zorgen wij ervoor dat iedere restaurantbezoeker een schone, frisse en veilige toiletbeleving ervaart. En dit gaat verder dan alleen een schone wc. Ook het onderhoud en de service van zeepdispensers, luchtverfrissers, dameshygiëneboxen en urinoirroosters maken onderdeel uit van onze service bij McDonald’s. En natuurlijk zorgen we ervoor dat het toilet- en hygiënepapier altijd op tijd aangevuld wordt. Zo hoeft geen enkele bezoeker mis te grijpen na een bezoek aan het kleinste kamertje!

Kort op de bal

Naast onze service voor toilethygiëne fungeert TOPP ook als een sparringpartner voor McDonald’s. Zo zitten wij elk kwartaal met elkaar om tafel om bij te praten over nieuwe ontwikkelingen. Hierdoor weten wij precies welke ontwikkelingen er bij hen spelen. Door korter op de bal te zitten, kunnen we sneller schakelen in een wereld die continu verandert.

‘Gemak en service!’

Maar wat vindt de klant nou eigenlijk zelf van de samenwerking met TOPP? Dat vroegen we aan de inkoopafdeling van McDonald’s Nederland. “TOPP is al twintig jaar onze partner op het gebied van toilethygiëne. Deze partij denkt altijd met ons mee en past zich aan wanneer wij – of de markt – daarom vraagt. Het gemak waarmee we met hen schakelen en de service die zij bieden maakt dat we méér dan tevreden zijn over deze samenwerking. Dankzij TOPP bieden wij onze gasten de beste service – tot in het kleinste kamertje!”

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag gerust een gratis adviesgesprek aan.

Adviesgesprek aanvragen

Terug naar overzicht