TOPP Eindhoven

Onbeperkt ondernemen op jouw unieke manier

Ben jij een verkoper in hart en nieren? Droom je van ondernemen in ultieme vrijheid, waar abonnementen jouw verdienmodel vormen en je jouw eigen zaak runt? Bij TOPP kun je onbeperkt ondernemen op jouw eigen unieke wijze. Stap in de wereld van hygiëne!

Vraag hier meer informatie aan

Jij focust op het ondernemen, TOPP regelt de rest

Bij TOPP maken wij niet alleen hygiëne makkelijk, we maken óók het ondernemen makkelijk. Als franchisenemer onderneem je onder de paraplu van een bewezen formule, zodat je profiteert van de voordelen én het vangnet van een gevestigde organisatie. De meeste randzaken die bij het ondernemerschap horen zijn centraal geregeld, waardoor jij je vrijwel volledig kunt focussen op het ondernemen. Zo maken wij jouw ondernemersdroom werkelijkheid!

Franchisenemer worden bij TOPP betekent:

  • Hulp op het gebied van inkoop, ICT en administratie
  • Gegarandeerde inkomsten door onze abonnementenservice
  • Online zichtbaarheid door landelijke marketing – hier hoef je niks voor te doen!

Start je eigen vestiging in de regio Eindhoven

Lonkt het ondernemerschap en woon je in (de omgeving van) Eindhoven? Neem je toekomst in eigen handen en start een TOPP-vestiging in deze regio.

  • Aantal inwoners: 305.000
  • Top 3-sectoren in regio Eindhoven: technologie en hightech, industrie en logistiek
  • Potentiële jaaromzet: 1.637.061,92

Eindhoven en jij: een gouden match?

Het huidige klantenbestand in Eindhoven is zeer divers. We bedienen onder andere horecagelegenheden, scholen, zorginstellingen, kantoren, recreatieve bedrijven en winkels. Onze klanten bevinden zich voornamelijk in het hogere segment: zij geven graag de verantwoordelijkheid voor een goede hygiëne uit handen. Geen gedoe, alles perfect geregeld. Dat is waar wij voor zorgen.

Jouw TOPP-profiel

Jij hebt ambitie en verkooptalent. Je vindt het leuk om met mensen te werken en zet graag die extra stap. Bovendien herken jij je in onze kernwaarden: vrijheid, aandacht en resultaat.

Vrijheid
Je houdt ervan om in vrijheid te ondernemen. Je besteedt je tijd efficiënt, zodat je ruimte overhoudt om nieuwe kansen te zien én aan te grijpen. Maar vrijheid uit zich ook in flexibele afspraken met klanten. Wurgcontracten? Daar zijn we allergisch voor bij TOPP. Maar vrijheid betekent bij ons ook voldoende tijd voor je medewerkers én voor jezelf. Je werk vind je belangrijk, maar je privétijd met je gezin óók.

Aandacht
Je vindt het belangrijk om klanten de persoonlijke aandacht te geven die zij van jou verwachten. Je speelt graag kort op de bal en houdt ervan problemen direct op te lossen. Actiegericht ondernemen: dát is waar je voor staat.

Resultaat
Jij doet mee om te winnen! Maar wél op een betrouwbare manier, zodat de klant op jou kan rekenen. Je doet wat je zegt en zegt wat je doet. Geen addertjes onder het gras

Dit is TOPP

  • Bewezen concept: sinds 1999 in Nederland
  • We groeien jaarlijks: alleen al in 2023 hebben we ons concept bij 1500+ bedrijven geïmplementeerd
  • We zijn een platte organisatie. Door korte lijnen tussen franchisenemer en -gever zorgen we voor maximaal succes en een financieel aantrekkelijke toekomst

Al acht franchisenemers gingen jou voor

Arjan, eigenaar TOPP Gooi- en Vechtstreek: “Ik zie TOPP als een geweldige basis waarop ik kan groeien en waar ik volledige controle heb over mijn eigen beslissingen en de groei van mijn onderneming. Het concept van TOPP sprak me direct aan, omdat het geen standaard schoonmaakbedrijf is, maar echt een uniek, niche concept. Daarnaast is het een product dat ook altijd nodig is.”

Jouw investering

Onze franchisenemers investeren gemiddeld 50.000 tot 150.000, afhankelijk van de bestaande omzet en winst. Het minimale eigen vermogen bedraagt 25.000. Wij vertellen je er graag meer over tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Hoe nu verder?

Ben jij die TOPP-verkoper die we zoeken? En herken jij jezelf in ons verhaal? Heb jij een passie voor ondernemen en ben je service- en klantgericht? Dan ontmoeten we jou graag!
1. Vul je gegevens in op deze pagina en ontvang meer informatie over onze franchiseformule.
2. Je wordt uitgenodigd voor een eerste kennismaking op ons kantoor in Zevenaar.
3. In een tweede gesprek lichten we onze formule verder toe.
4. Hierna maak jij een financieel plan én een ondernemingsplan. Ook krijg je vier weken bedenktijd.
5. Ben jij nét zo enthousiast als wij? Dan teken je de franchiseovereenkomst.

TOPP is erkend lid van de Nederlandse Franchise Vereniging.