Hygiëne in de horeca

Een goede horecaervaring is méér dan alleen lekker eten en drinken

Dampende borden, mooi gedekte tafels, drankjes die met zorg worden uitgeserveerd, heerlijke geuren, bijpassende klanken uit de muziekinstallatie én een schoon en hygiënisch gevoel. Als je wilt dat jouw gasten een goede horecaervaring beleven, is hygiëne nét zo belangrijk als jouw gastvrije onthaal met kwalitatief goed eten en drinken. Essentieel zelfs voor het imago van jouw zaak.

Wij creëren een optimale horeca beleving

Met onze jarenlange ervaring in het optimaliseren van hygiëne in de horeca zijn wij dé partner op het gebied van hand-, toilet- en vloerhygiëne. Van bacteriedodende handzeep en de juiste afvalzakken in de keuken tot geurmarketing, een logomat voor de deur én schone toiletten: met onze oplossingen creëren wij een optimale beleving. Zodat jij je kunt focussen op je core business: het ontvangen van gasten.

Benieuwd hoe TOPP jouw horecazaak naar een hoger hygiëneniveau kan tillen? Vraag een vrijblijvende offerte of adviesgesprek aan. Wij komen graag langs voor een gratis adviesgesprek, waarin we inventariseren wat de beste oplossing is.

 

Adviesgesprek inplannen

Of ontdek eerst hoe andere bedrijven ons ervaren

 

Een slechte hygiëne is killing voor het imago van jouw horecazaak

97% van de horecabezoekers keert niet terug naar een café of restaurant met een vies toilet

Een negatieve ervaring bereikt 2x zoveel mensen dan een positieve ervaring

Het ontbreken van toiletpapier is één van de grootste ergernissen van restaurantbezoekers

Horecabezoekers vormen in slechts enkele seconden een indruk van jouw zaak

Een keukensponsje kan meer dan 360 soorten bacteriën bevatten

Persoonlijke aanpak

Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek komen we graag bij je langs om de juiste oplossing te adviseren. Want wij weten als geen ander dat geen één horecazaak hetzelfde is.

Als expert op het gebied van hand-, toilet- en vloerhygiëne denken we graag met je mee en inventariseren de oplossing op locatie. Daarna kan je van ons een voorstel op maat verwachten. Na akkoord komen wij langs voor een eerste installatie of levering. Hierna komt een vaste servicemedewerker periodiek op een vaste afgesproken dag bij jou langs en zorgt voor een frisse, schone én veilige beleving in jouw organisatie. Ook zorgen wij ervoor dat je nooit zonder verbruiksartikelen komt te zitten. En dat zonder wurgcontract: bij TOPP maak je altijd gebruik van flexibele contracten.

Is er iets kapot? Een TOPP-medewerker is altijd in de buurt. Dispensers en onderdelen kunnen we op locatie monteren en repareren. En zien we kansen om jouw zaak naar een nóg hoger hygiëneniveau te tillen? Dan delen we dit graag met jou. Dat is service die je van TOPP kan verwachten!

TOPP-service

1. Persoonlijk adviesgesprek
2. Inventarisatie op locatie
3. Een TOPP-voorstel
4. Eerste levering/installatie
5. Periodiek onderhoud
6. Voorraadbeheer
7. Tussentijdse evaluatie en controle