Restaurant & cafés

Gastvrij en verzorgd

Dampende borden, mooi gedekte tafels, drankjes die met zorg worden uitgeserveerd, heerlijke geuren, bijpassende klanken uit de muziekinstallatie én een schoon en hygiënisch gevoel. Als je wilt dat jouw gasten met een goed gevoel de avond afsluiten, dan is hygiënisch schoon sanitair net zo belangrijk als jouw gastvrije onthaal met kwalitatief goed eten en drinken. Essentieel zelfs om ziekteverwekkers en andere bacteriën buiten de deur te houden.

Onbezorgd genieten

Dat begint al bij de bereiding van het eten in de keuken met het goed wassen van de handen van jouw personeel. Een goede bacteriedodende handzeep is dan belangrijk, net als de meest hygiënische oplossing voor een afvalbak. Maar natuurlijk wil je ook jouw gasten een veilig gevoel geven met blinkend sanitair dat ook echt schoon is. Want wist je dat 47% van de griepinfecties te voorkomen is door het juist wassen van de handen? Een goed handreinigingsmiddel is daarbij van groot belang. Speciaal voor de horeca hebben wij een selectie producten om onder de meest veilige omstandigheden te werken en als gast een fijne avond te hebben. Kijk maar mee!

Gerelateerde oplossingen Alle oplossingen
Sectoren Sectoren

Sectoren

Met jarenlange ervaring in sectoren als restaurants en cafés, hotels, industrie, onderwijs, recreatie, zorg, kantoren of sportscholen weten we waar we het over hebben. Met welke oplossing mogen we jou helpen?

Bekijk sectoren
Toilethygiëne Toilethygiëne

Toilethygiëne

Altijd een fris & schoon toilet

Bekijk toilethygiëne
Dieptereiniging Dieptereiniging

Dieptereiniging

Een gezonde werk- en leefomgeving. Voor jou, je medewerkers én je klanten

Bekijk dieptereiniging
Geurmarketing Geurmarketing

Geurmarketing

Reuk bepaalt voor 75% ons gevoel, speel hierop in met de juiste geurbeleving en producten. Dé marketingmachine voor ondernemers

Bekijk geurmarketing
Deurmat op maat Deurmat op maat

Deurmat op maat

Houd vuil en vocht buiten de deur en geef direct je visitekaartje af

Bekijk deurmat op maat