Ratatouille Food and Wine

Bij Ratatouille Food and Wine komen culinaire excellentie en gastvrijheid samen. In dit Michelin-restaurant in hartje Haarlem zwaait chef Jozua Jaring de scepter. Samen met zijn team serveert hij zijn gasten tongstrelende gerechten die de zintuigen prikkelen.  

En die culinaire beleving begint al bij binnenkomst. De fijnproevers die restaurant Ratatouille bezoeken, treden binnen via een opvallende logomat van TOPP. Deze mat meet maar liefst 200 x 270 centimeter en is voorzien van het logo van het restaurant. Over een warm ontvangst gesproken! 

In totaal liggen er vijf TOPP-matten in en rondom het restaurant. Een buitenmat, een logomat bij de entree en de achterdeur en bij de spoelkeuken. Ook in de keuken, waar de chef en zijn culinaire team de (Michelin)sterren van de hemel koken, ligt een logomat van TOPP. Zo blijft de chique uitstraling van het restaurant overal bewaard.  

Chef Jozua over de samenwerking met TOPP

‘Wij doen al acht jaar zaken met TOPP, naar volle tevredenheid. Ik heb het contract overgenomen van de vorige eigenaar en merkte al gauw dat TOPP voor ons de juiste partner is. Zij zijn flexibel en de communicatie is erg prettig. De lijnen zijn kort en TOPP denkt altijd in oplossingen, die vrijwel altijd op maat voor ons worden gemaakt. Ook is de prijs voor hun dienstverlening scherp.” 

“Bovendien zijn de producten van TOPP van zeer hoge kwaliteit. Dat is voor ons als sterrenrestaurant natuurlijk erg belangrijk!” 

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag gerust een gratis adviesgesprek aan. 

Adviesgesprek aanvragen

Terug naar overzicht