Pappagallo & Olijf

Pappagallo & Olijf, twee restaurants in Spijkenisse die onder dezelfde eigenaren vallen. De restaurants hebben zo hun eigen vorm, smaak, charmes en prachtige uitstraling. Zo is Pappagallo gespecialiseerd in de Italiaanse keuken, maar verzorgt ook Italiaanse catering op locatie en beschikt over een professionele feestzaal waar u een feest, partij of zakelijke bijeenkomst kan organiseren. Olijf is sinds 2008 een aanvulling op het horeca aanbod in Spijkenisse. Naast de gezellige tapasbar beschikt Olijf ook over een restaurantgedeelte, waardoor een feest, partij of zakelijke bijeenkomst ook op deze locatie mogelijk is.

Waarom kiezen Pappagallo & Olijf voor TOPP?

Topp ondersteunt deze restaurants op het gebied van toilet- en keuken hygiëne en met het aanvullen van de benodigde producten zoals o.a. toiletpapier, vaatwasmiddelen en het onderhoud van de dispensers en de vaatwasmachine.

Waarom zijn eigenaren Jeroen en Raymond tevreden over TOPP?

Als DE eerste klanten van Regio Zuid-West Nederland maken zij al meer dan 14 jaar gebruik van de TOPP diensten. Ze zijn tevreden omdat ze altijd kunnen rekenen op de vaste leverdata van de verbruiksartikelen en omdat TOPP snel en adequaat reageert bij problemen. Door deze prima service zijn ze loyale TOPP-klanten!

Meer informatie over Pappagallo of Olijf? klik op het logo hieronder.

Terug naar overzicht