TOPP - Schoonmaakbedrijf Zevenaar

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Zevenaar? Dan zit je bij TOPP goed. Al omschrijven wij onszelf liever als een hygiënepartner. Want naast de reguliere schoonmaak, voorzien wij jou met onze unieke dieptereiniging van een stralend toilet dat tot wel 7 dagen schoon en fris blijft. Ook houden we jouw voorraad hygiëneproducten bij, zodat jij hier geen omkijken naar hebt. En met onze deurmatten en geurbeleving zorgen wij voor een optimale klant- en medewerkersbeleving. Over een totaalconcept gesproken!

Onze oplossingen

Maak kennis met TOPP Zevenaar

Regio Zevenaar
Eigenaar: Bart van Huet
Marconistraat 7A
6902 PC Zevenaar

bart@topp.nl
0316 24 23 56
+31 (0)6 34 21 20 41

Als eerste vestiging in Nederland startte in Zevenaar in 1999 het TOPP-avontuur. Wat onze vestiging in Zevenaar kenmerkt? De vestiging wordt gerund door Bart van Huet, die op 8-jarige leeftijd meemaakte dat zijn vader het concept naar Nederland haalde. Het is dus niet verwonderlijk dat hij het TOPP-DNA met de paplepel ingegoten heeft gekregen. Samen met zijn team van 8 hygiënespecialisten voorziet Bart horecaondernemers, commerciële- en industriële bedrijven en onderwijsinstanties in de regio van een schone, frisse en veilige omgeving.

Bart van Huet:
“Klanten ontzorgen en nét even dat stapje extra zetten. Dat maakt werken bij TOPP zo mooi. Wat onze vestiging kenmerkt? Wij doen wat we beloven. In onze regio houden we van no-nonsense en kennen we geen kapsones. Daarom werken we met korte lijntjes, persoonlijk contact en ‘doe maar gewoon normaal’. Dat onze accountmanager Stefan zelf uit de Achterhoek komt helpt ook mee. Hij spreekt de taal, letterlijk én figuurlijk. Daardoor snappen we de behoefte van onze klanten.”

Werkgebied van TOPP Zevenaar

Het werkgebied van TOPP Zevenaar omvat een groot deel van Gelderland: van Nijmegen tot Zwolle en de tussenliggende plaatsen. Dus ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Arnhem, Apeldoorn of Nijmegen? Dan ben je bij TOPP Zevenaar aan het juiste adres. Ook voor bedrijven in Doetinchem, Hengelo, Amersfoort, Deventer en Zutphen is TOPP Zevenaar jouw partner op het gebied van schoonmaak én meer.

Bij TOPP werk je altijd met een lokale ondernemer uit jouw regio, waardoor we je snel en goed kunnen helpen. We hebben diverse TOPP-vestigingen door het hele land. Woon je in een plaats die buiten het werkgebied van TOPP Zevenaar valt? Dan kan een andere ondernemer je nóg beter van dienst zijn.

Bekijk het complete werkgebied onderaan deze pagina.

Werkwijze TOPP Zevenaar

Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek komt onze hygiëne-expert Stefan bij je langs om de juiste oplossing voor jou te adviseren. Met zijn jarenlange ervaring op het gebied van hygiëne weet hij als geen ander dat ieder vraagstuk anders is, en om een andere oplossing vraagt.

Stefan denkt met je mee en adviseert de oplossing op locatie. Daarna kan je van ons een voorstel op maat verwachten. Na akkoord komen wij langs voor een eerste installatie of levering. Hierna komt een vaste servicemedewerker periodiek op een vaste afgesproken dag bij jou langs en zorgt voor een frisse, schone én veilige beleving in jouw organisatie. Zo zorgen wij ervoor dat je nooit zonder verbruiksartikelen komt te zitten. En dat zonder wurgcontract: bij TOPP krijg je altijd een flexibel contract.

Is er iets kapot? Een TOPP-medewerker is altijd in de buurt. Dispensers en onderdelen kunnen we op locatie monteren en repareren. En zien we kansen om jouw zaak naar een nóg hoger hygiëneniveau te tillen? Dan delen we dit graag met jou. Dat is service die je van TOPP kan verwachten!

Onze oplossingen voor bedrijfshygiëne

Met onze oplossingen voor bedrijfshygiëne creëren wij een veilige werk- en leefomgeving voor jouw medewerkers of klanten. Wij maken dus niet alleen schoon, maar zorgen voor een dieptereiniging van jouw sanitair. Bovendien kan je bij TOPP ook terecht voor een deurmat op maat, geurmarketing en een groot assortiment aan hygiëneproducten.

  • Toilethygiëne
  • Dieptereiniging
  • Handhygiëne
  • Deurmat op maat
  • Geurmarketing

Bij deze bedrijven komt TOPP Zevenaar al over de vloer

       

 

Bart van Huet Bart van Huet Franchisenemer +31 (0)6 34 21 20 41
Jouw contactpersoon
Van TOPP Zevenaar
Bart van Huet Bart van Huet Franchisenemer +31 (0)6 34 21 20 41
Werkgebied
Regio
- Schoonmaakbedrijf Zevenaar

Marconistraat 7A
6902 PC Zevenaar