TOPP Barendrecht

TOPP – schoonmaakbedrijf Barendrecht

Ben je op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Barendrecht? Kies dan voor TOPP. Wij bieden meer dan standaard schoonmaakdiensten. Als jouw partner in bedrijfshygiëne leveren wij uitmuntende service en topkwaliteit producten voor toilet-, hand-, vloer- en keukenhygiëne. In de afgelopen 25 jaar hebben we al duizenden bedrijven in de regio van Barendrecht voorzien van een veilige werk- en leefomgeving. Hoe kunnen wij jou van dienst zijn?

Onze oplossingen

Maak kennis met TOPP Barendrecht

Regio Barendrecht
Eigenaar: Jeffrey van der Spoel
Zeemanstraat, 65
2991 XR Barendrecht

Jeffrey@topp.nl
0316 24 23 56
+31 (0)614261195

Niet lullen maar poetsen

De TOPP-vestiging in de regio Barendrecht wordt gerund door Jeffrey van der Spoel. De jonge ondernemer kreeg de liefde voor het ondernemerschap met de paplepel ingegoten. Als zoon van franchiseondernemer Harry van der Spoel was hij namelijk op jonge leeftijd al betrokken bij dé hygiënespecialist van Nederland.

De Rotterdamse ‘niet lullen maar poetsen’-mentaliteit neemt Jeffrey mee in zijn bedrijfsvoering. “Als er problemen zijn, schakelen we direct en lossen we het meteen op. We zijn wat dat betreft een no nonsens bedrijf. Maar we gaan áltijd voor de beste service. We bieden onze klanten geen contracten, maar leveren gewoon goede diensten. De essentiële onderdelen, zoals een schoon toilet en voldoende toiletpapier, leveren we snel én tegen een goede prijs.”

Werkgebied van TOPP Barendrecht

Het werkgebied van TOPP Barendrecht omvat niet alleen Barendrecht zelf, maar ook de omliggende plaatsen. Dus ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Ridderkerk, Zwijndrecht of Spijkenisse? Dan ben je bij TOPP Barendrecht aan het juiste adres. Ook voor bedrijven in Hendrik Ido Ambacht, Oud-Beijerland en Middelharnis is TOPP Barendrecht jouw partner op het gebied van schoonmaak én meer.

Bij TOPP werk je altijd met een lokale ondernemer uit jouw regio, waardoor we je snel en goed kunnen helpen. We hebben diverse TOPP-vestigingen door het hele land. Woon je in een plaats die buiten het werkgebied van TOPP Zevenaar valt? Dan kan een andere ondernemer je nóg beter van dienst zijn.

Bekijk het complete werkgebied onderaan deze pagina.

Werkwijze TOPP Barendrecht

Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek komt Jeffrey bij je langs om de juiste oplossing voor jou te adviseren. Met zijn jarenlange ervaring op het gebied van hygiëne weet hij als geen ander dat ieder vraagstuk anders is, en om een andere oplossing vraagt.
Jeffrey denkt met je mee en adviseert de oplossing op locatie. Daarna kan je van ons een voorstel op maat verwachten. Na akkoord komen wij langs voor een eerste installatie of levering. Hierna komt een vaste servicemedewerker periodiek op een vaste afgesproken dag bij jou langs en zorgt voor een frisse, schone én veilige beleving in jouw organisatie. Zo zorgen wij ervoor dat je nooit zonder verbruiksartikelen komt te zitten. En dat zonder wurgcontract: bij krijg je altijd een flexibel contract.

Is er iets kapot? Een TOPP-medewerker is altijd in de buurt. Dispensers en onderdelen kunnen we op locatie monteren en repareren. En zien we kansen om jouw zaak naar een nóg hoger hygiëneniveau te tillen? Dan delen we dit graag met jou. Dat is service die je van TOPP kan verwachten!

Onze oplossingen voor bedrijfshygiëne

Met onze oplossingen voor bedrijfshygiëne creëren wij een veilige werk- en leefomgeving voor jouw medewerkers of klanten. Wij maken dus niet alleen schoon, maar zorgen voor een dieptereiniging van jouw sanitair. Bovendien kan je bij TOPP ook terecht voor een deurmat op maat, geurmarketing en een groot assortiment aan hygiëneproducten.

Bekijk onze oplossingen

Bij deze bedrijven komt TOPP Barendrecht al over de vloer

Jeffrey van der Spoel Jeffrey van der Spoel Franchisenemer +31 (0)6 14 26 11 95
Jeffrey van der Spoel Jeffrey van der Spoel Franchisenemer +31 (0)6 14 26 11 95
Werkgebied
Regio
Barendrecht

Zeemanstraat, 65
2991 XR Barendrecht