BlackSatino Hygiënebox 8 liter, wit

332700

Geschikt voor toiletruimtes met laag bezoekersverkeer. Het praktische kanteldeksel biedt optimale luchtafsluiting. Deze bak kan hangend en staand geplaatst worden. De witte dispenserserie van BlackSatino is geproduceerd uit een gerecycled wit granulaat. Hiermee voorkomen we het onnodig onttrekken van grondstoffen aan de aarde en houden we waardevolle grondstoffen in een technologische kringloop. De kleurstelling is - bij benadering - RAL 9003, resulterend in een zachtwitte tint.

Het praktische kanteldeksel biedt optimale luchtafsluiting. Deze bak kan hangend en staand worden geplaatst worden. Cradle to Cradle gecertificeerd. Dat wil zeggen dat ze 100% veilig zijn voor mens en milieu.
Ik heb interesse in dit product

Offerte aanvragen

Vul direct het onderstaande formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op. Beloofd.

Eigenschappen
Verpakking Stuk(s)
Stuks 1
Materiaal Wit recycled ABS
Kleur Wit
Kwaliteit Recycled ABS
Keurmerk recycled-plastic
Afmeting (in cm) 260x180x370
Merk BlackSatino

Omschrijving

Geschikt voor toiletruimtes met laag bezoekersverkeer. Het praktische kanteldeksel biedt optimale luchtafsluiting. Deze bak kan hangend en staand geplaatst worden. De witte dispenserserie van BlackSatino is geproduceerd uit een gerecycled wit granulaat. Hiermee voorkomen we het onnodig onttrekken van grondstoffen aan de aarde en houden we waardevolle grondstoffen in een technologische kringloop. De kleurstelling is – bij benadering – RAL 9003, resulterend in een zachtwitte tint.