24 aug 2021

Alles in huis voor het kleinste kamertje

Dat je bij TOPP terecht kunt voor een schoon en fris sanitair is je vast niet ontgaan. Maar wist je dat onze service verder gaat dan alleen het schoonmaken van de toiletruimte? Wij hebben écht alles in huis voor het kleinste kamertje. Lees maar.

Stralend schoon sanitair

Met onze jarenlange ervaring als hygiënespecialist helpen wij bedrijven in verschillende sectoren met een goede toilethygiëne. Hierbij gaan wij verder dan alleen een fris doekje over de toiletbril. Onze medewerkers maken óók de meest moeilijk bereikbare plekken schoon. Het resultaat: sanitair met een gouden randje.

Maar er is meer

Voor ons is een goede toilethygiëne meer dan alleen het aanbieden van een schoon toilet. Ook de juiste toiletvoorzieningen spelen een grote rol. Zeepdispensers, luchtverfrissers, dameshygiëneboxen en urinoirroosters: het zijn stuk voor stuk items die onmisbaar zijn voor een prettige toiletbeleving. Daarom kun je bij TOPP ook terecht voor de aanschaf van deze items. En natuurlijk slaan we ook het onderhoud niet over.

Sh#t, het papier is op

Niets zo vervelend als misgrijpen op het toilet. Gelukkig hoeft het dankzij ons uitgebreide assortiment aan hygiënepapier nooit meer zo ver te komen. Wij zorgen ervoor dat je namelijk altijd voldoende voorraad hebt aan toiletpapier, papieren handdoekjes en katoenen handdoekrollen.

Dat ruikt lekker!

Wil je de toiletbeleving helemaal compleet maken? Met onze geurproducten maak je het helemaal af. Kies bijvoorbeeld voor onze geurstokjes, geurkaarsen of geursprays om nare luchtjes te verdrijven én een sfeervolle setting te creëren. Wedden dat jouw bezoekers hun verblijf op het toilet nét wat langer verlengen? 😉

Je leest het: door de complete toilethygiëne bij ons onder te brengen, heb jij nergens meer omkijken naar. Wil je meer weten over de service van TOPP? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen