8 mei 2020

‘Optimale hygiëne. Daar zorgt TOPP voor’


“We krijgen hier allerlei nationaliteiten over de vloer. Italianen, Spanjaarden, Polen… het gaat ook nu gewoon door. Een goede hygiëne is dan zeker nu extra noodzakelijk”, aan het woord is Brian Bakker, directeur van B&L Fruit Logistics in Barendrecht. Hij doet er alles aan om de medewerkers en de klanten optimaal te beschermen tegen het corona-virus. De samenwerking met TOPP is daar een belangrijk onderdeel van. Hoe dat zit? Je leest het hier.

Het is een komen en gaan van vrachtwagens bij het bedrijf in Barendrecht dat gespecialiseerd is in op- en overslag van groente en fruit. Zo’n 150 vrachtwagens moeten er per dag geladen en gelost worden. Doordat het bedrijf alleen de handeling voor derden verzorgt betekent dat automatisch dat er dagelijks veel mensen over de vloer komen.
Nu nog meer dan ooit zorgt Brian met zijn team er voor dat zij veilig hun werk kunnen uitvoeren. “Mensen moeten toch nog naar de wc. Dat kunnen we ze, ook niet in deze tijd, ontnemen. We kunnen er wel alles aan doen om een schoon sanitair te bieden. Daarnaast hangen er door de hele loods dispensers met desinfectiemiddelen”, vertelt Brian.

Op en TOPP

Vanaf het eerste moment dat Nederland geconfronteerd werd met corona werden er bij B&L Fruit Logistics maatregelen getroffen. “De medewerkers van TOPP zijn erg proactief en hebben direct oplossingen aangedragen. Ondanks dat er toen niet veel desinfectiemiddelen op voorraad waren hebben ze ons niet in de steek gelaten en konden wij deze producten gewoon afnemen. Dat kenmerkt de samenwerking. Ze doen wat ze moeten doen en je hebt er geen omkijken meer naar. En mocht je met spoed iets nodig hebben, dan is het met een paar uur geregeld. Daarnaast denken ze ook enorm mee. Zo hebben we nu ook handdoekrollen en vuilnisbakjes in de sanitaire ruimtes hangen. Ook weer met het oog op deze periode. We werken nu twee jaar samen en dat bevalt heel goed. “Ik ben er heel blij mee”, besluit Brian enthousiast zijn verhaal.

Wil jij jezelf, je klanten en je medewerkers ook optimaal beschermen? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.