9 nov 2021

Onze service is jouw visitekaartje

Je kent het vast: iedere dag ben je al druk genoeg om jouw zaak of organisatie draaiende te houden. Zéker nu er in de meeste branches een schreeuwend tekort is aan goed personeel (bron: De Volkskrant, 2021). Het bewaken van een optimaal hygiëneniveau is – juist in drukke tijden – natuurlijk van groot belang, maar waar háál je de tijd vandaan? Laat die zorg gerust aan ons over. TOPP biedt een totaalconcept op het gebied van hygiëne, zodat jij je kunt richten op andere zaken. En dat totaalconcept betekent hand-, toilet-, vloer- én keukenhygiëne. Dus van entree tot toilet en weer terug; wij zorgen ervoor dat jouw visitekaartje op orde is. Altijd. Lees maar!

Een verbluffend entree

Je krijgt maar één kans om een goede eerste indruk te maken. En dat begint al bij de entree. Met onze schoonloopmatten, droogloopmatten en drooglooptegels zorg je ervoor dat jouw bezoekers geen vuil of vocht meenemen naar binnen. En met zo’n gepersonaliseerde logomat krijgen jouw klanten direct bij binnenkomst een warm welkom. Al onze matten zijn geraffineerde schoonmakers én zien er goed uit. En met onze was- en wisselservice ligt er altijd een schone mat bij jouw entree.

Een veilig gevoel

Eenmaal over de drempel wil je je klant, bezoeker of medewerker een veilig gevoel geven. Met een desinfectiezuil in de entree bied je je bezoekers de gelegenheid om hun handen bij binnenkomst kan desinfecteren. Wel zo hygiënisch én goed voor jouw imago.

Een schoon toilet

Een vies toilet is killing voor jouw zaak. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw sanitaire ruimte altijd uitblinkt in netheid. Maar wij gaan verder dan alleen een schoon doekje over het toilet. Met een wekelijkse dieptereiniging maken wij óók de moeilijk bereikbare plekken schoon en voorzien jouw sanitair van een bacteriedodende coating. Hierdoor blijft de ruimte tot wel 9 dagen schoon, fris én bacterievrij.

Dispensers mét voorraad

Zeepdispensers, toiletpapierdispensers en handdoekdispensers zijn onmisbaar in ieder bedrijf. Hiermee biedt je je gasten of werknemers de mogelijkheid om op een hygiënische wijze hun handen te wassen en te drogen. TOPP voorziet jouw zaak van alle soorten dispensers: van basic tot chique, van klein tot groot en van kunststof tot RVS. We hangen ze voor je op én vullen de voorraad op tijd weer aan. Wel zo fijn.

Opgeruimd staat netjes

In de kantoorruimte, in de keuken of op het toilet: een afvalbak zorgt voor een opgeruimde zaak. Voor elke situatie heeft TOPP een geschikte afvalbak in het assortiment, met altijd een bijpassende afvalzak. Ook op het gebied van dameshygiëne ontzorgen we jou. Wij leveren dameshygiëneboxen, dispensers voor maandverbandzakjes en afvalbakjes én zorgen ervoor dat deze – indien gewenst – regelmatig worden geledigd en gedesinfecteerd.

De juiste geur op de juiste plek

Wil je helemaal een verpletterende indruk op jouw gasten of bezoekers maken, dan is onze service voor geurbeleving dé kers op de taart. De juiste geur op de juiste plek zorgt ervoor dat jouw klanten fans worden! Het verspreiden van een fijne geur kan door middel van een geurmachine, geurkaarsen, geurstokjes of een geurspray. En met onze geurmachine-service ben je altijd voorzien van een lekkere geur in jouw bedrijf, zonder dat je hier omkijken naar hebt.

Wekelijkse service

Maar hoe werkt dat nou precies; zo’n totaalconcept van TOPP? Onze servicemedewerkers komen wekelijks bij jou langs om jouw zaak spic en span te maken. Van het schoonmaken van het toilet tot het vervangen van handdoekrollen, het vullen van de desinfectiezuil en het omwisselen van de deurmat. Oftewel, voor hand-, toilet-, vloer- en keukenhygiëne kun je terecht bij TOPP. Hierdoor kun je de totale hygiëne aan één partij uitbesteden. Wel zo handig.

Wil jij jouw visitekaartje ook door ons laten optimaliseren? Neem dan vandaag nog contact met ons op.